Hva å kjøpe på loppemarkedet i Paris

instagram viewer

Hvis det er en ting Pash ønsker å formidle om shopping i Paris -loppen, er det ALDRI betale full pris. Pash spør stadig om leverandører kan gjøre det bedre med prisen, spesielt hvis hun kjøper flere varer fra samme leverandør. Så hvis du finner en vare der selgeren er villig til å gi deg en god handel, må du kjøpe den med en gang.

Vi har alle vært der. Vi har tatt en beslutning om å hoppe over et element som i øyeblikket føles unødvendig, bare for å slå oss opp om det når vi kommer hjem. Hvis du tar turen til Paris loppemarked, er dette på tide å ta varen hjem, spesielt hvis du vet at du vil angre hvis du ikke gjør det. Pash sier at dette vanligvis skjer med henne med ting som et møbel med intrikat original maskinvare eller keramikk i farger og former hun ikke har sett andre steder.

Dette kan høres åpenbart ut, men det er sannsynligvis det viktigste å huske når du handler på Paris loppemarked. Det er ingen vits i å kjøpe noe i Paris som du enkelt kan finne på et loppemarked i hele staten. Pash sier at dette inkluderer elementer som standard "antikke" messingbord, gull- og krystallbeslag og lysestaker. Hvis du har sett det før, er det ikke verdt å flytte det fra Paris.

insta stories

Pash eier en butikk, så når hun er på loppen, leter hun alltid etter ting som hun vet at hun kan få en god pris for hjemme. Selv om du ikke har tenkt å gjøre handleturen din til en trengsel (eller virksomhet på heltid), bør du vurdere at selv om du etter noen år vil tjene penger på skatten din. Hvis du finner ting som-danske moderne møbler fra midten av århundret!-for en god pris, kan du få tak i det med kunnskap om at det er en investering.