Hvordan delta i Vrbo's Reunion Contest

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Det er mer enn et år siden COVID-19-pandemien tvang verden til å bli hjemme. For de fleste betydde det å hoppe ut på reise, bli hjemme fra jobb og gi avkall på tid med kjære. For å gjøre opp for tapt tid, HomeAway gir bort en hel måned med ferier for å hjelpe familier til å gjenforenes.

For å gjøre dine etterlengtede gjenforeningsdrømmer mulige, vil utleiefirmaet for fritidsboliger gi bort 30 opphold over 30 dager som en del av Vrbo Reunion-konkurransen. Vinnere vil motta en familieferie til en verdi av $ 5K hvor som helst i USA. Og kanskje den beste delen? Vinnere har muligheten til å velge mellom en hvilken som helst ledig feriebolig på stedet, så uansett om du ønsker en solfylt strandferie eller en sjarmerende hytte i skogen, er det noe for familien din. Har du ikke lyst til å skure stedet etter hjem? HomeAway lanserte også en ny familievennlig turbrett

insta stories
med hjemmemuligheter som er store nok til å passe gjenforeningsgrupper på opptil 42, slik at du kan invitere hele mannskapet ditt.

Det er like enkelt å komme inn som å ta et bilde. Fra nå til 13. august, legg ut et bilde av deg selv med personen du har savnet mest på Instagram eller Twitter (kontoen din må være offentlig, og du må følge Vrbo for å komme inn). Forklar i bildeteksten hvorfor du ikke kan vente med å bli gjenforent, og sørg for å inkludere hashtaggen #VrboReunionContest. Vinnere vil bli annonsert daglig på HomeAway sine sosiale kanaler fra og med i morgen, så få bildet ditt ASAP!


Liker du å kjenne alle de siste designtrendene? Vi har dekket deg.


Nathalie KirbyRedaktør for innholdsstrategiNathalie er assisterende redaktør for innholdsstrategi på House Beautiful, hvor hun dekker alt fra innredning til siste nytt.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.