4 enkle måter å holde badet klart for selskap

instagram viewer

Underholdning skjer i mindre skala i disse dager, men å ha et bad vil du gjerne invitere til gjest på kort varsel er et problem som aldri vil forsvinne, spesielt når ferien nærmer seg. Dette er et av de tilfellene der litt fremsyn går langt. Å dekorere med innbydende kunst er en umiddelbar oppgradering, spesielt i små mellomrom der selv noen små innrammede stykker virkelig dukker opp. Og å fylle en søt kurv med ferske gjestesåper i innbydende dufter som lavendel, sammen med rullede håndklær, bidrar til å gi en spa-lignende luft til håndvaskopplevelsen.

Så er det spørsmålet om den vanvittige rengjøringen vi alle har gjort oss skyldige i når vi hører ringeklokken. Utnytte noen få smart designet Merke Scotch-Brite® verktøy for regelmessige touch-ups vil holde flisen din og ja, det viktige toalettet ser presentabelt ut 24/7. Ikke glem de vanskelige områdene som undersiden av skålkanten - Scotch-Brite® engangs toalettskrubber har en vinklet skrubber designet for å komme inn på trange steder. I dusjen, et vanlig pass med

insta stories
Scotch-Brite® dusjskrubber gjør at flisen din ser feilfri ut, takket være et forlengbart håndtak som gjør det enkelt å rydde opp i de høyeste hjørnene. Du vet aldri hvor en gjest skal lete!

Praktiske hjelpere

Scotch-Brite® engangs toalettskrubber

Scotch-Brite® engangs toalettskrubber

KJØP NÅ
Scotch-Brite® dusjskrubber

Scotch-Brite® dusjskrubber

KJØP NÅ

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.