15 måter å gjøre plenen din misunnelig på blokken

instagram viewer

Hvis du vil ha et seriøst vakkert gress, bør du vanne plenen om morgenen, mellom kl. 4 og 10, to ganger i uken, til gresset er gjennomvåt seks centimeter dypt, sier Matt Maurer, eier av PureLawn Lawn Services.

Du vil aldri glemme å vanne gresset når du konfigurerer en automatisk timer ($25, amazon.com). Denne enheten lar deg programmere en bestemt starttid, vanningstid og frekvens.

Hvis du ikke har et innebygd system, kan du bruke en pulserende modell ($14.99, amazon.com) som beveger seg i en sirkel i stedet for en oscillerende som sprøyter i en vifteformet bevegelse. Førstnevnte skyter vann horisontalt og er ikke like sårbar for vind når det gjelder distribusjon.

Mens alle andre i nabolaget ditt er ute og svetter i varmen, vil du være kul inne hvis du eier denne robotklipperen ($919, amazon.com). Den bruker et støtsensorsystem for å klippe rundt hindringer. Geni.

Hvis plenen din fortsatt ikke er så fyldig, grønn, kan du vise deg frem stolt få testet jorda din for å sikre at det er tilstrekkelig med jern og magnesium, næringsstoffene som er ansvarlige for fargen.

insta stories

Patchy grass er ingen match for denne sprederen ($20, amazon.com). Alt du trenger å gjøre er å fylle den med frø, og deretter dreie den oransje skiven til innstillingen du ønsker, og batteridrevet enhet fungerer mens du går. Finne flere hagearbeider her.

Det er fristende å sette slåmaskinbladene lavt, slik at du ikke trenger å klippe plenen igjen så snart, men å kutte mer enn en centimeter gress om gangen kan forårsake det som gjenstår å bli brun.

Selv om du bare bruker gressklipperen en sesong ut av året, er det avgjørende å sørge for at du ikke er det klippe gress med kjedelige kniver. Ellers kan du ende opp med brune flekker i hagen din.

Unngå sterke kjemikalier, som kan få greenene dine til å se triste ut ved å bruke naturlige metoder for å avverge insekter, for eksempel foring av hagesenger med sedertre -mulch og planting av lavendel.

Løvetann vil ikke ha en sjanse i plenen din når du eier en håndfri luker($15, amazon.com). Den er designet slik at du ikke trenger å grave et bredt hull for å få hele roten, noe som reduserer mengden gress du trekker ut som et resultat.

Hvis du vil at bakgården din skal være et magisk sted fullt av sommerfugler, kan du plante milkweed, som tiltrekker seg monark sommerfugler. Coneflowers, solsikker og til og med blomstrende ugress tiltrekker seg også disse insektene, siden de har lange blomstrende sykluser.

Hagearbeid vil ikke være like skremmende når du vet at du har et sett med hagehender ($15, amazon.com) for å hjelpe deg med å plukke opp mer for hver håndfull. Disse verktøyene gir håndleddsstøtte og gjør det enkelt å samle opp mulch, rusk og blader, noe som til gjengjeld får plenen til å se frisk og ren ut.

Det er uunngåelig: Du må eie en fryktelig slange hvis du vil at plenen din skal være frodig og grønn - men det betyr ikke at den må bli totalt øm. Denne hamret kobberpotten ($112, amazon.com) lar deg skjule dette elementet utenfor syne når det ikke er i bruk.