Inne i Bill og Hillary Clintons Washington, DC, Home -

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Til tross for en imponerende politisk karriere, dramatisk presidentvalg og global berømmelse, Hillary Clinton er ikke så forskjellig fra oss - når det gjelder å finne og skape et hjem. I dag, AD delte den første turen noensinne i Washington, D.C., hjemmet som den tidligere førstedamen, senatoren, statssekretæren og presidenten kandidaten har delt med moren og mannen hennes (du har kanskje hørt om ham), tidligere president Bill Clinton siden 2000. Det bildene og den tilhørende historien viser, er imidlertid et mindre blikk inn i verden av topp politikere og mer innsats for å skape et komfortabelt og innbydende familiehjem.

Eiendom, svømmebasseng, hjem, hus, eiendom, bygning, eiendom, boligområde, bakgård, reflekterende basseng,
Baksiden av hjemmet, som har basseng og hager.

Gieves Anderson

Hillary beskriver sitt første besøk i hjemmet som "emosjonelt", og husker utsikten over den britiske ambassaden som minnet henne om "gamle London eller New York. "Den andre store trekningen? Hagene, som fru Clinton husker som "det mest fantastiske jeg hadde sett hvor som helst på eiendomsreisen."

insta stories

Når det 5.000 kvadratmeter store, neo-georgiske hjemmet i rød murstein var deres, hentet Clintons designeren Rosemarie Howe-som også jobbet på parets gjestehus på deres hovedhuset i Chappaqua, New York, så vel som på Hillarys utenriksdepartementskontor - for å få det til å føles personlig og fremfor alt innbydende.

Stue, rom, møbler, interiørdesign, eiendom, bygning, tak, hjem, hus, vindu,
Stuen.

Gieves Anderson

"Clintons har en nydelig forbindelse til fortiden deres," forteller designeren AD. "Men det hele med en total mangel på pretensi. En sentral del for [Ms. Clinton] er at hun vil at folk skal komme inn døren og ikke føle seg skremt. Hun vil ha et komfortabelt sted for alle å sitte. "

Å hjelpe henne med å velge de komfortable møblene var ingen ringere enn Hillarys mor, Dorothy Rodham, som jobbet tett med datteren og designeren for å velge silhuetter og møbeltrekk.

Rom, eiendom, interiørdesign, møbler, bygning, spisestue, stue, bord, eiendom, hus,
Spisesalen, som har arrangert alt fra en middag for alle utenlandske sekretærer i G8 til brunsj med Clintons barnebarn. Veggene er malt i Benjamin Moores blå lagune og "eldet for dybde."

Gieves Anderson

Gul, Ansiktsuttrykk, Tegneserie, Linje, Oransje, Smil, Illustrasjon, Font, Grafisk design, Ikon,

Hus vakkert

"Det var en glede å jobbe med mamma og Rosemarie," sa Clinton AD. "Både min mor og jeg elsker farger, og du kan se, vi har mye farge i huset som kom fra vårt samarbeid."

Fargen kommer takket være maling, møbler og tepper, ja, men også med inkorporering gjennom hele hjemmet til utallige suvenirer, kunstverk og andre minner Clintons har samlet på sitt omfattende reiser. Til tross for den referansen til arbeidslivet forsikrer Hillary "at det var et veldig fint tilfluktssted fra mitt liv i senatet."
Les mer om AD.

Følg House Beautiful på Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er en forfatter og redaktør med base i New York, som dekker design, interiør og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.