Bli inspirert av disse fantastiske badene fra HB -arkivet

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

125 års logo

Noen ting går aldri av moten. Nøkkelen til å designe et rom som alltid føles helt riktig? Se på fortiden for inspirasjon - og for fremtiden for innovasjon! Bli med på et dykk inn i Husets vakre arkiv mens vi tar en titt på noen av våre favorittbad fra vår 125 år lange historie som føles like ettertraktede som de gjorde da de først dukket opp i vår sider.


Veggskjermer

Arkivdykk: februar 1988

arkivbad

Arkivbad: Edgar De Evia

For den mest flatterende effekten, hopp over de altfor lyse takarmaturene og velg gamle skolelys. Lag med lamper eller stearinlys, som designer Marlea Cashman gjorde i dette vintageinspirerte utstillingshuset.


Allover Mønster

Arkiv dykk: Februar 1995

arkivbad

Arkivbad: Jacques Dirand

Toil fra topp til tå kan være like elegant i badekaret som på et soverom-Yves og Michelle Halard brukte et klassisk fransk design i slottet sitt.


Skulpturerte kar

Arkiv dykk: Mars 1999

insta stories
arkivbad

Arkivbad: Jacques Dirand

Til tross for deres opprinnelse som hestekar (virkelig!), Kan disse stykkene være showstoppere. Case in point: designer David Carters byhus i London, der et sokkelbad ble et bokstavelig kunstverk.


Soaking Tubs

Arkivdykk: juli 1978

arkivbad

ARKIVALBAD: EZRA VOGN

For en virkelig spa-lignende opplevelse hjemme, er et badekar i japansk stil en verdig investering. Tidligere visepresident Nelson Rockefellers bad, designet av den berømte arkitekten Junzo Yoshimura, var kledd i duftende makitre for avslapning på neste nivå


Erklæring forfengelighet

Arkiv dykk: Mai 1974

arkivbad

Arkivbad: George R. Szanik


La det være til sent, store David Hicks å få et bad med pynt til å se helt moderne ut-og minne oss på at gulvlister kan være en elegant og enkel måte å oppdatere et mellomrom (eller skjule rot)


Hva blir det neste

Noen badetrender fortjener å bli i fortiden (ahem, shag -teppe) - dette er de nyeste innovasjonene vi gleder oss til.

Vinylfliser

For å dekke triste gulv (og dempe føttene), fjær for disse enkle å installere rutene.


Spa-lignende teknologi

Disse usynlige oppgraderingene vil gjøre hver badefantasi (vel, bare PG -typen) til virkelighet.

Håndfrie kraner

Ikke flere spredende bakterier bare for å slå på vannet.


hus vakkert arkivdykk

Følg House Beautiful på Instagram.

Emma BazilianRedaktør for seniorfunksjonerEmma Bazilian er forfatter og redaktør som dekker interiørdesign, markedstrender og kultur.
Carisha SwansonMarkedsdirektørJeg er markedsdirektør for House Beautiful.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.