Garcelle Beauvais og HomeGoods samarbeider om å lage en lærersalong

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Garcelle Beauvais av The Real Housewives of Beverly Hills har inngått et samarbeid med HomeGoods for å fullstendig fornye en lærersalong på Benjamin Franklin K-8 Center i hjembyen Miami, Florida. Selvfølgelig ble alle elementene i det redesignede rommet hentet fra HomeGoods - og sluttresultatet er et like fargerik og innbydende plass som er perfekt for å få gjort arbeidet og lade opp i lang tid dag.

garcelle beauvais og hjemmevarer utgjør en lærersalong

HomeGods

For Beauvais har dette foretaket en spesiell forbindelse. “Lærere har alltid vært meg nært ettersom søsteren min er rektor i Miami, men som mamma har jeg en dypere takknemlighet for lærere enn noen gang før etter å ha opplevd fjernundervisning med sønnene mine det siste året, ”sa hun forteller Hus vakkert.

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

insta stories

Beauvais og HomeGoods jobbet sammen for å forvandle denne lærersalongen "til et innbydende og energigivende rom fylt med levende farger og unike funn fra HomeGoods, som de kan bruke i årene som kommer, ”forteller realitystjernen oss. "Det er de små berøringene som kan gjøre en stor forskjell i hvordan du føler deg i et rom, og det er det jeg liker med HomeGoods. Du kan finne slike spesielle, men rimelige stykker som skaper den følelsen du ønsker, og det er akkurat det vi gjorde i dette rommet for å virkelig lyse opp det. ”

garcelle beauvais og hjemmevarer utgjør en lærersalong

HomeGods

Som et personlig preg innlemmet Beauvais en sfærisk krukke - fra HomeGoods, selvfølgelig - fylt med motiverende sitater, slik at lærerne kan lese dem når de trenger et ekstra boost av positivitet. "Mitt håp er at lærerne skal fortsette å fylle glasset med oppmuntring for hverandre gjennom året," legger Beauvais til.

garcelle beauvais og hjemmevarer utgjør en lærersalong

HomeGods

I tillegg gir HomeGoods 100 heldige lærere en shoppingtur på $ 1000 og en 30-minutters virtuell designkonsultasjon. Du kan nominere din favorittlærer her, begynner 3. august og slutter 10. august.

Følg House Beautiful på Instagram.

Mary Elizabeth AndriotisBidragende forfatterMary Elizabeth Andriotis er en forfatter med base i New York, og dekker historiske hjem, underholdning, kultur og design.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.