Liker du små hjem? Nå kan du bygge din egen

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

I løpet av de siste årene, små hjem, innbegrepet av enkle, enkle bo i minimale kvadratmeter, har overtatt vår Instagram mater og fikk oss til å misunne de som kunne leve så fulle liv i disse ekstremt små mellomrom. Hvis du alltid har lurt på minihuslivet selv, ble det enda enklere for dine egne små drømmer å gå i oppfyllelse - for nå kan du bygge dine egne.

Plantegninger

Minim hjemminimhomes.com

$495.00

KJØP NÅ

Minim hjem, produsenter av prisbelønte mikrohjem, selger for øyeblikket plantegningene på nettstedet deres for den nyeste utgaven av mikrohuset deres, både trailerversjonen og grunnversjonen. Dette 242 kvadratmeter store hjemmet føles overraskende romslig, takket være en åpen planløsning og store vinduer-den har til og med en projektorskjerm i full størrelse for alle dine binge-watching behov.

Å bygge det selv kan være gjennomførbart, men Minim anbefaler at du har en profesjonell med deg for å fullføre skallet og elektriske ledninger. De andre trinnene, som gulv, skap, gass, vannrør og veggbehandling kan fullføres uten profesjonelt tilsyn.

insta stories

Mens du bygger, er det også rom for tilpasning - du kan legge til ting som en utvidelse på badet, et kjøleskap i full størrelse og til og med en vaskemaskin og tørketrommel.

For lat for alt arbeidet som følger med å bygge ditt eget hjem? Ikke bekymre deg, Minim selger fortsatt de små husene sine ferdiglagde, og leverer dem rett til din (fremtidige) dørstokk.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.