Nye vårdekorasjonsideer

instagram viewer

I en foaje av Miles Redd, et botanisk trykk gjengitt i rike jordfarger (og sammenkoblet med enda flere av dem!) gir en vårfølelse.

Prøv det hjemme: Vis et kunstverk med blomstertema eller innrammet tapet, i lignende toner.

I en kjøkken av Jesse Carrier og Mara Miller, kommer to lyse primærfarger sammen for en livlig sammenkobling, som er gjort enda mer vårklar på grunn av kurvenes naturlige teksturer.

Prøv det hjemme: Omorganiser bokhyllene dine og få inn personlige gjenstander, eller bare bokstøtter, i disse to lyse fargetonene.

For en bord dekket av Michael Devine, et rustikt trebord danner et avslappet bakteppe for en rekke mønstre med vårtema: lyse gule prikker, blå sommerfugler og stripete buer, pluss til og med chinoiserien får en velsmakende følelse når den er omgitt av den andre utskrifter.

Prøv det hjemme: Oppfrisk sengen din med nye puter og laken i en rekke mønstre, og legg deretter til trebiter (kanskje en smykkeskrin?) På nattbordet.

I en bad av Carrie Hayden, to glamorøse teksturer møtes på en forfriskende måte, takket være den nøytrale fargepaletten... og fraværet av pasteller hindrer den i å føle seg altfor feminin.

insta stories

Prøv det hjemme: Ta med smykkeskuffer og kopper til sminkebørster i hvit marmor på kommoden. Et enkelt speil støttet mot veggen vil spille godt mot det.

For en bord dekket av Madeline Weinrib, svart-hvitt sengetøy ser elegant og sesongmessig passende ut mot de organiske nyanser av grønt satt av oliven, lime og stilker av papirhvite.

Prøv det hjemme: Samle grønne ting fra hagen din og markedet, og sett dem ut på kjøkkenet i svart -hvite boller.

I en spisestue ved Lindsey Coral Harper, nyanser av (lyst!) gult par godt med hvitt og grått for et friskt og innbydende utseende, men likevel helt elegant.

Prøv det hjemme: Velg en hvit overflate (nattbordet eller salongbordet fungerer) og legg til tilbehør i solskinn og grå aksenter.

I en kjøkken av Allison Caccoma, hvite kabinetter og benkeplater i marmor dukker opp mot de lyse fargene i blomster. Turkis, rosa, lilla... de kommer sammen for et livlig utseende.

Prøv det hjemme: Lag eller kjøp et arrangement med blomster i alle lyse farger i regnbuen (eller i det minste din lokale blomsterbutikk.) Når det gjelder vasen? Hold det enkelt og hvitt.