Thermador lanserer designstipend og mentorprogram

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Det inkluderer undervisningspenger, årelang mentorskap og mer.

Luksusmerke for husholdningsapparater Thermador iverksetter tiltak for å bringe mer mangfold inn i designindustrien. I samarbeid med Interiørdesignforening (IDS), tilbyr merkevaren et landsdekkende stipend og mentorprogram for å støtte studenter fra underrepresenterte lokalsamfunn.

Dubbet Mangfold i designrørledningen, inkluderer programmet et finansielt stipend på $ 10 000 mot undervisning, et ettårig mentorprogram med interiør designer, invitasjoner til viktige bransjehendelser og et års studentmedlemskap til IDS, som inkluderer tilgang til nettverk arrangementer.

Opptil fem studenter - som er på seniorår på en akkreditert interiørdesign program- vil bli valgt av en komité bestående av bransjeledere, inkludert Oh Joy! grunnlegger Joy Cho, HGTV designstjernekonkurrent Justin Williams, House Beautiful's

insta stories
egen markedsdirektør Carisha Swanson, interiørarkitekt og medstifter av Bauer/Clifton Interiors Jeremy Bauer, og interiør- og produktdesigner David Santiago fra Casa Santi Interior Design.

"Interiørdesignere har lenge vært en søyle i Thermador -merket," sa Beatriz Sandoval, direktør for merkevaremarkedsføring for Thermador, i en pressemelding. "Vi føler en stor ansvarsfølelse for å sikre at vi gjør vårt for å skape en støttende og inkluderende miljø for mangfold, kreativitet og innovasjon som gjør at talent kan bryte inn i denne bransjen og blomstre."

Nå til og med 17. juli kan studenter - og profesjonelle designere som er interessert i å bli mentorer - det søke om den årlige programmeringen på IDS nettsted. Vinnerne og utvalgte mentorer vil bli kunngjort senere i sommer.


Liker du å kjenne alle de siste designtrendene? Vi har dekket deg.


Følg House Beautiful på Instagram.

Kelly AllenKelly Allen er en forfatter med base i New York og redaksjonell assistent ved House Beautiful, hvor hun dekker design, kultur, shopping og reiser.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.