Eleganse møter uanstrengt på denne sommerhagefesten

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Når du er grunnleggeren av en av de vakreste hjemmesidene der ute, må du ha et øye for stilig underholdning. Slik er det sikkert for Susan Feldman, grunnleggeren av One Kings Lane, som skapte denne elegante festen for å hedre Hus vakkertsjefredaktør Sophie Donelson.

Detaljene som gjorde samlingen nydelig, var elegante, men så enkle (vår favoritt!). Slik kan du stjele dem til din neste sammenkomst.

1. Hold plasseringsinnstillingene uformelle.

One Kings Lane Place Setting

One Kings Lane

Formidle en avslappet stemning ved å hoppe over serviettringene og stilkede vinglass. Får den ideen til å snuble? Det er en avgang for Feldman også; Hun lener seg ofte sterkt på underholdning i tradisjonell stil.

"Noen ganger trenger du bare å riste opp ting," sier Feldman. "Det føltes som om denne samlingen var det perfekte stedet å gjøre det. Gjestene var redaktører fra de beste lymagasinene og ekstraordinære designere. Bordet måtte være enkelt og åpent for å oppmuntre til interaksjon mellom nye og gamle venner. "

insta stories

2. Gjør det personlig.

Selv om stemningen ikke var super-fancy, inkluderte de individuelle innstillingene gjennomtenkte elementer, som en elvstein med et håndskrevet navnekort. Ekstra detaljer som disse får gjestene til å føle seg spesielle.

3. Prøv dekonstruert midtpunkt.

Festideer Blomster i flasker

One Kings Lane

I stedet for en klassisk bukett, viste Feldman blomster i vintage flasker med varierende høyder. "Da jeg så disse flaskene tenkte jeg at hver av dem var vakrere enn den neste," sier hun. "Jeg begynte å se for meg bordet med sine farger, former og dimensjoner."

Du kan handle lignende flasker hos Feldman's One Kings Lane salg.

4. Bruk grønt på uventede steder også.

Party Ideas Stoler

One Kings Lane

Feldman la et overraskende dekorativt preg til et vanlig oversett sted: Ryggene på stoler. Her oppgraderer olivengrener som bare er bundet med burlap -bånd de leide Chiavari -stolene.

Se mer av Susan Feldmans uformelle, men elegante fest på One Kings Lane »

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.