17 beste laken på Amazon

instagram viewer

Enkelt de mest solgte arkene på Amazon, Mellannis børstede mikrofiberark har mer enn 176 000 femstjerners anmeldelser. Til rundt 30 dollar for et dronningssett er de rimelige, og du kan velge mellom dusinvis av farger.

De fleste av de best anmeldte arkene på Amazon er mikrofiber, men hvis du leter etter bomullslaken, har disse fått mer enn 32 000 femstjerners anmeldelser. De er laget med lang stift kammet bomull og har en satengvev for silkeaktig mykhet.

Det rimeligste alternativet på denne listen, AmazonBasics myke og slitesterke laken i mikrofiber er priset til i underkant av $ 20 for et dronningssett. Med mer enn 40 farger og mønstre å velge mellom, kan du enkelt finne en som matcher innredningen din. Og de har mer enn 234 000 anmeldelser med en rangering på 4,6 av 5 stjerner.

Hvis du leter etter rimelige bambuslaken, kan du prøve disse fra LuxClub. De er laget av bambus rayon, har dype 18-tommers lommer og har mer enn 71 000 femstjerners anmeldelser for å sikkerhetskopiere dem. I tillegg kommer de i mer enn 40 farger.

insta stories

Rene sengetøy er litt vanskeligere å få tak i på Amazon, men disse er en hit blant anmeldere med nesten 1500 femstjerners anmeldelser. De er laget med 100 prosent fransk naturlig lin, og kommer i åtte forskjellige farger (inkludert en ganske røykfylt rosa.)

Et annet super populært mikrofiber-sett, disse arkene har mer enn 102 000 anmeldelser med en 4,6-stjerners vurdering, så du vet at kundene elsker dem. Du kan score dem i mer enn 40 farger og mønstre. De er dobbeltbørstet for ekstra mykhet.

Hvis du er en kald sovende, vil dette flanellarket hjelpe deg med å holde varmen. Den har en gjennomsnittlig 4.7-stjerners vurdering basert på nesten 9000 anmeldelser. For ikke å nevne, den er tilgjengelig i mer enn 10 farger - inkludert noen få blomstermønstre.

På jakt etter et sett med bomullsjersey? Anmeldere fantaserer om hvordan kvaliteten på dette settet er like god som andre dyrere alternativer. Med en 4,7-stjerners vurdering basert på mer enn 12 000 anmeldelser, virker det som en trygg innsats.

Disse vakre salviegrønne mikrofiberarkene ser ikke bare myke ut - de er dobbeltbørstet for ekstra hygge. Mer enn 49 000 anmeldere ga dem hele fem stjerner, og du kan også få dem i andre farger hvis grønt ikke er noe for deg.

Et annet kunde-elsket bomullsalternativ? Disse satengvevdekkene er laget av lang stift egyptisk bomull. De er på den dyrere siden (mikrofiberark, generelt, har en tendens til å kjøre mye billigere enn bomull!) På denne listen, men de har mer enn 14 000 femstjerners vurderinger for å sikkerhetskopiere dem. De kommer i mer enn et dusin farger.

Disse pustende børstede mikrofiberarkene kommer i flere dype farger i tillegg til hvitt og beige, og de er også fadebestandige for å beholde fargen. De har en 4,6-stjerners vurdering med mer enn 90 000 anmeldelser.

Du kan score disse mikrofiberarkene i omtrent alle farger fra ren hvit til lys oransje. De er laget for dype madrasser med 16-tommers lommer, og med mer enn 21 000 femstjerners anmeldelser vet du at de er gode.

Disse bomullslaken er perfekt for dype madrasser og har 18-tommers lommer. De er silkeaktige takket være satinveven, de er laget av lang stift egyptisk bomull og kommer i mer enn to dusin farger, alt fra elfenbenet som er sett her til fet ekte rødt. Åh, og de har en 4,3-stjerners vurdering med mer enn 18 000 anmeldelser.

Disse rolige innsjøblå (de kommer også i andre farger!) Arkene har en 4,6-stjerners vurdering med mer enn 94 000 anmeldelser. De er laget med dobbeltbørstet mikrofiber og er laget for å være myke og flekkbestandig.

Du kan score disse supermyke (hei, dobbeltbørsting!) Mikrofiberarkene i mer enn 30 farger-inkludert det koselige lyngkullet som er sett her. De har nesten 30 000 flotte anmeldelser med en samlet 4,6-stjerners vurdering, og du kan sende dem tilbake etter å ha prøvd dem i 30 netter hvis du ikke er fornøyd.

Et annet bomullssett med lang stift, satengvev. Disse laken er pustende og fukttransporterende for å holde deg kjølig mens du slumrer. De har litt over 10 000 anmeldelser med en gjennomsnittlig 4,6-stjerners vurdering-og for bomullslaken er de på den rimelige siden.

Du kan kjøpe disse kundens favorittark i svart, hvitt eller til og med dristige farger som lilla. De er laget av polyestermikrofiber og passer til madrasser på opptil 16 tommer dype. Når det gjelder rangeringer, har de mer enn 23 000 femstjerners anmeldelser.