Varme fargedesigntips fra en designer

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Når det gjelder velge en farge palett for hjemmet ditt, er det et ofte oversett trinn som du bare ikke bør hoppe over: Med tanke på hvor i det varme, tøffe spekteret dine nyanser av maling å ligge. Det er riktig, det er mer å bare velge en farge - det er armgråer og kule gråtoner, varmere blues og kulere... du skjønner. Og selv om dette kan virke som et mindre skille, har disse detaljene vanligvis den mest transformative kraften i design. For å hjelpe til med å forstå og pusse opp de grunnleggende fargeteoriene, tappet vi på interiørdesigner Michelle Gerson å lære alt om varme farger - fra uttrykksfull, eksperimentell og fet til myk, nøytral og tradisjonell - hva skiller dem faktisk fra de kulere kolleger, når de skal brukes, hvordan de skal pyntes med dem og mer. La oss starte med det grunnleggende...

Forstå toner

maling, varm farget maling

Alice Morgan

Mens vi er raske til å assosiere brennende farger med varme (som gul og rød) og andre isigere med kulhet (blå og lilla), kan de fleste faktisk ha undertoner av begge eller det motsatte, spesielt nøytrale. La oss ta hvitt, for eksempel. "Jeg vurderer

insta stories
hvit å være både en varm og en kul farge - det avhenger bare av hvilken hvit tone du velger, sier Gerson. "En av mine favoritt varme hvite å bruke er Wimborne White av Farrow & Ball. Den har en varm kremaktig faktor uten å være gul. Det er også mykere enn en sterkere, kaldere hvit, som Benjamin MooresSuperhvit, som jeg også liker å bruke, forklarer hun. Det avhenger egentlig bare av hvilken stemning du prøver å generere, hvordan belysningen din er, og til slutt personlige preferanser.

Å se forskjellen

fargehjul

Alice Morgan for House Beautiful

Så hvordan kan lekmannen fortelle om en nøytral farge er varm eller kul? Det handler om undertoner. "Hvis det er en kul farge, kommer den til å bli mer blågrå mens varmere farger kommer fra mer fersken og taupe," forklarer Gerson. Det hjelper hvis du også tenker på det sesongmessig: høst- og sommerklimaet gir seg naturlig varmere toner mens vinter og vår fremkaller kjøligere landskap.

"Kulere farger er bare sprøere når du ser på dem," sier Gerson. Generelt vil varme nøytrale ikke nødvendigvis få et rom til å føles verken større eller mindre. Sikkert kan en mørkere tone noen ganger få et lite rom til å føles ekstra koselig, men det betyr ikke at tonen alltid vil endre den oppfattede størrelsen på et mellomrom. "For meg endrer farge humør ikke størrelsen på et rom, "presiserer Gerson.

hvite malingsfarger

Diana Fujii

Tenk på hvor du er

En måte å hjelpe deg med å bestemme på er å vurdere måten du skal bruke et rom og stemningen du vil sette på. "På et soverom ville jeg bruke en varm hvit som Benjamin Moore Atrium White eller Chantilly blonder, "Foreslår Gerson. "Atrium White har en liten fersken tone, mens Chantilly Lace har en mye varmere tone, så det er ikke en sterk hvit." Som sådan kan det vær bedre i et rom hvor du vil skape en hyggelig og beroligende, avslappende stemning, som et soverom eller et formelt pulverrom med svakt belysning.

I mellomtiden sier hun, "jegI et hjemmes fellesrom liker jeg å gå med kjøligere hvite slik som Benjamin Moore Superhvit eller Dekorator Hvit, som har en grå tone. "Moralen i historien: Bare fordi du er hvit, betyr ikke det at du er ferdig. Det neste trinnet er å tenke på undertonene, elementene du skal pynte med, eksponeringene dine, etc. "Jeg synes bare det er hyggeligere å bruke en varmere tone på et kaldere sted fordi det skaper en følelse av kos. Kjøligere hvite ser også bedre ut i byleiligheter og strandhus fordi det er så rent. Det føles bare rent og friskt. Det gir lyset opp i rommet. "

Kontrasterende varme og kule toner

Bare fordi du har slått deg ned på en varmere tone for veggene, betyr det ikke at du ikke kan dekorere med kjøligere toner, som gråhvite vegger med svart og grå dekor. Faktisk sier Gerson at kontrast vanligvis er det som skaper slike unike interiører. "For meg vekker en kontrast interesse." Når det er sagt, er det ofte lurt å beholde kontrastene mellom forskjellige fargefamilier (en kald hvit ved siden av en varm hvit vil få den varme til å se snusket ut). Gersons favoritt varme nøytrale er Pink Ground av Farrow & Ball, en rødme som kan fungere som en nøytral og gi sin allsidighet til så mange forskjellige typer miljøer og stiler. "Jeg brukte Pink Ground på kontoret mitt med svarte tepper med kule grå dører," sier hun (mer om fargekombinasjonen her).

Varme malingsfarger og tilbehør å dekorere med hjemme

Roxbury karamell

Roxbury karamell

Benjamin Moorebenjaminmoore.com

$46.99

KJØP NÅ
Myk and

Myk and

Valsparlowes.com

$3.98

KJØP NÅ
Calypso Orange

Calypso Orange

Benjamin Moorebenjaminmoore.com

$35.69

KJØP NÅ
Heritage Red PM-18

Heritage Red PM-18

Benjamin Moorebenjaminmoore.com

$8.36

KJØP NÅ
Alyona 4 kunstverk

Alyona 4 kunstverk

Marc Gabortappancollective.com

$375.00

KJØP NÅ
Duplum rundt keramisk speil

Duplum rundt keramisk speil

Raawiimatchesfashion.com

$185.00

KJØP NÅ
Albion Mohair Throw

Albion Mohair Throw

Serena og Lilyserenaandlily.com

$448.00

KJØP NÅ
Love Handles Vase

Love Handles Vase

Anissa Kermichematchesfashion.com

$445.00

KJØP NÅ
Art Deco -teppe

Art Deco -teppe

Antikkchairish.com

$9,800.00

KJØP NÅ
Capri silkepute

Capri silkepute

CB2CB2.com

$29.97

KJØP NÅ
Nomadstol

Nomadstol

Norr11danishdesignstore.com

$1,248.00

KJØP NÅ
Glasskaraffel

Glasskaraffel

Anna Karlinmatchesfashion.com

$147.00

KJØP NÅ

Følg House Beautiful på Instagram.

Hadley MendelsohnSeniorredaktørHadley Mendelsohn er seniorredaktør i House Beautiful, og når hun ikke er opptatt av å besette alt dekorrelatert, kan du finne henne som skurer vintage-butikker, leser eller snubler om fordi hun sannsynligvis mistet henne briller igjen.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.