Disse designerbordene er alle de underholdende ferieene du trenger

instagram viewer

Hva er bedre enn middag ved et kjevefallende bord? Middag ved et kjeppende bord for en god sak. Det var anledningen forrige uke, da Boston Design Center arrangerte det tredje årlige Heading Home to Dinner-arrangementet, en cocktailgalla og middagssalong med flere netter På vei hjem, en organisasjon som bekjemper hjemløshet i Boston.

Utformet av designere Mally Skok, Elizabeth Benedict og Kristen Rivoli, arrangementet er ment å både "bygge fellesskap blant designere og hjelpe våre mindre heldige Boston -naboer," forklarer Skok. Partnerskapet gir mening; som Danielle Ferrier, administrerende direktør i Heading Home, forklarer: "Vi er i tråd med arbeidet vårt - som designere som hjelper sine kunder med å skape hjem som blir episenteret i en families liv, ønsker vi også å skape trygge rom der våre hjemløse klienter vil føle seg verdsatt og elsket. "

Årets arrangement var en suksess, med to dusin designere som fant ut kreative bordplater til innsamlingsmiddagen - som samlet inn over 170 000 dollar. Heldigvis for oss, kommer den like før en underholdende sesong, så bokmerk disse festlige omgivelsene som inspirasjon for alle høst- og vinterfester.

insta stories