De 13 beste badehåndklærne

instagram viewer

West Elm badehåndklær er en go-to for mange kjøpere takket være deres klassiske design, holdbare konstruksjon og komfortable prispunkt. Denne kolleksjonen er vevd av superabsorberende 800 gram tyrkisk bomull, noe som gir dem en ekstra plysjfølelse.

Materialer: 100 prosent økologisk bomull

Velg disse ekstra store Frette-lakenene hvis du er ute etter noe luksus-og du er lei av sengetøy i portostørrelse som knapt dekker kroppen din. De føles som et håndkle du ville finne hengende i et drømmende spa eller hotellbad og fås i forskjellige farger.

Materialer: 100 prosent bomull

Kjent for lekne og dristige, men ikoniske skandinaviske trykk, står Marimekko badehåndklær gjennom tidens tann. Velg en blomstermønster med signatur eller dette monokromatiske grafiske polka dot -alternativet.

Materialer: 100 prosent bomull

Det København-baserte designmerket Tekla produserer sengetøy og håndklær i unike farger og trykk med en desidert moderne estetikk. Men ser til side, disse supermyke håndklærne har en 600 gram veving, noe som betyr at du effektivt kan tørke av uten å måtte legge på ekstra manuell arbeidskraft. Og ikke bekymre deg for å bytte håndklær når som helst snart: De dobbeltsydde kantene og de lukkede hjørnene sikrer lang levetid.

insta stories

Materialer: 100 prosent bomull 

Frottéhåndklær er ikke for alle. Hvis du nylig har omgjort fra sengetøy i bomull til sengetøy, kan du vurdere å oppgradere til disse. Selv om mykgjemingsprosessen først kan produsere overflødig lo, hold deg til dem: Du vil bli belønnet med ultramyke, svært absorberende håndklær som ser så bra ut som de føles. Det er også en hengende sløyfe for enkel tørking.

Materialer: 100 prosent europeisk lin

Elina Airikkalas tofargede Nyytti-håndklær er flotte for ethvert bad, men de fungerer spesielt godt på små mellomrom med begrensede lagring og ventilasjon: De er hurtigtørkende og superabsorberende, samt kompakte og enkle å henge takket være hjørnebåndet slips. De er også perfekte for reiser.

Materialer: 45% tencel, 33% vasket europeisk lin, 22% bomull

Disse CB2-håndklærne er nøytrale og allsidige, men det sjarmerende svarte bølgelignende broderiet gir et snev av unik stil. De er støttet i bomullsfrotté for en super frodig følelse og absorberende sammensetning.

Materialer: 100 prosent bomull

Laget med Aerocotton -teknologi, vil Parachutes badehåndklær tørke deg med lite oppstyr på slutten. I likhet med sengetøyet, er disse håndklærne fri for harde kjemikalier og giftstoffer og kommer i en rekke dempede farger som matcher ethvert bad.

Materialer: 100 prosent tyrkisk bomull med lang stift

Hvis du er på jakt etter søte, blomstrete badehåndklær som fortsatt føles forhøyede, D. Porthault er din beste innsats. Riktignok vil de koste deg, men de er et nydelig tillegg til et tilstøtende bad med matchende sengetøy, som et gjesterom eller et Jack-and-Jill-bad for barn. Hvis du ikke er solgt på ideen om blomsterhåndklær, kan du eksperimentere med håndklærne for å få en skvett fargerik moro på badet. Dette sommerfugltrykket er en annen favoritt.

Materialer: 100 prosent egyptisk bomull

Et muntert regnbuebadhåndkle vil forlenge ethvert bad, og disse er en stilig måte å gjøre det på. De minner om et håndstrikket teppe, men super plysj og luftig, og de blir bare mykere og mer absorberende over tid.

Materialer: 100 prosent GOTS-sertifisert økologisk bomull

Morihata hevder at disse er perfekte for babyer, noe som betyr at de sannsynligvis også er perfekte for badere med høyt vedlikehold. Sentrum av håndklærne består av supermyk bomull, mens kantene er kantet med lin, noe som gjør dem veldig skånsomme og lette for øynene.

Materialer: 85 prosent bomull og 15 prosent lin

Legg til et lite morsomt frynsemoment i baderomsrutinen din med disse. De teksturerte kantene gjør at de skiller seg ut uansett hvor minimalistisk designet er, mens det supermyke, milde på huden-materialet også gjør dem til en spa-inspirert favoritt.

Materialer: 100 prosent tyrkisk bomull 

Hvis du er over enkle, solide håndklær, men ikke eventyrlystne nok til å prøve et finurlig trykk, bør du vurdere disse Hawkins New York-alternativene. Den klassiske terrykomposisjonen er også flott.

Materialer: 100 prosent bomull