Amazon Heated Pet House holder utekatter varme om vinteren

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Oppvarmet utendørs kattehus

K&H Pet Productsamazon.com

$69.99

KJØP NÅ

Enten du selv har utendørs katter (eller huskatter som liker å tilbringe tid utendørs også) eller du er det bekymret for nabolagets villkatter og herreløse, her er noen gode nyheter: Oppvarmede kattehus eksistere. Jepp, det stemmer - vinteren kan komme, men du kan hjelpe til med å holde de lokale kattungene varme gjennom de harde fallende temperaturene.

Deluxe Lectro -Soft utendørs oppvarmet seng - middels

K&H Pet Productsamazon.com

$87.99

KJØP NÅ

Kattehuset, fra K&H Pet Products og tilgjengelig på Amazon for $ 67 og oppover, kommer i fem stiler (solid olivengrønn, kamuflere, tømmerhytte, hytte, og låve.) Du kan også kjøpe en uoppvarmet versjon, men den oppvarmede versjonen kommer med en plug-in, lav watt (bare 2o watt!) Oppvarmet seng som holder de utendørs kattungene varme hele sesongen. Og siden sengen overstiger MET Labs krav for elektrisk sikkerhet i USA og Canada, vil kattene være trygge også prosessen - pluss at huset har mer enn 4200 anmeldelser og en 4,6 av 5 -stjerners rangering, så kundene sverger til den. Huset inneholder to avtagbare klaffdører, og mens det er designet for utendørs bruk, kan det også brukes innendørs. Og hvis du vil gi katter litt mer plass, er det også en

insta stories
ekstra bred modell tilgjengelig.

Hvis du også er bekymret for valpen din, har du lykke til - det finnes også varme alternativer for hunder. Bare grip merkevarens luksuriøse utendørs oppvarmede hundeseng, som kommer i tre størrelser, og legg den i hundens eksisterende hundehus, slik at de kan holde seg varme og koselige når de går ut om vinteren. Den lille selger for $ 44, mens mediet går for $ 80 og den store selger for $ 124. Å, og kom sommer, du kan også score merkevaren populær kjølehundeseng, som vil sørge for at hunden din ikke overopphetes når temperaturen stiger. Du er i utgangspunktet dekket året rundt!


Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.


Følg House Beautiful på Instagram.

Brittney MorganMarkedsredaktør, House BeautifulBrittney Morgan er en kjent havfrue og en jomfru med en forkjærlighet for håndverk, rød leppestift og å kjøpe altfor mange kasteputer.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.