Slik rengjør du vegger

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Denne sommeren har handlet om rengjøring og pusser opp. Rengjøring av veggene er en flott måte oppdater den gamle malingsjobben, før du tar et nytt strøk med maling til veggene. Over tid kan støv, fett og flekker bygge videre malte vegger, endre farge eller finish. Vi snakket med Behr for å finne ut de beste måtene å rengjøre veggene på og restaurere den vakre malingen under.

Hvor ofte bør du rengjøre veggene dine?

Det viser seg at rengjøring av veggene minst en gang i året er den beste måten å vedlikeholde malingsjobben på. Det er like enkelt som å tørke vegger med mild såpe og vann, og husk at visse lakker er mer holdbare for flekker og rengjøring.

Octave Villar, en malingsekspert ved Behr forteller Hus vakkert, "Renovering med en glansmaling foretrekkes for å beskytte vegger, spesielt for familier med små barn. En eggeskallfinish er et overlegen valg fordi den gir både holdbarhet og skrubbing, samtidig som den gir en glans som ikke vil fremheve veggfeil. "

insta stories

Her er hva du trenger for å komme i gang:

Materialer:

  • 2 myke svamper
  • Mild oppvaskmiddel
  • Vann
  • Tørre håndklær
  • Bøtte eller bolle

Slå av strømmen hvis du vasker en vegg med stikkontakt eller strømbryter!

Legg først tørre håndklær langs gulvlisten på veggen du rengjør for å fange opp overflødig vann. Bland 1 ss såpe per 4 kopper vann i en bøtte eller bolle. Tørk av veggen med en av de myke svampene og arbeid såpen inn i smusset. Når veggen er dekket, bruk den rene svampen for å skylle med vann. Tørk av overflødig vann med et rent, tørt håndkle.

Gjenta trinnene ovenfor til plassen din er helt ren.

Vil du ikke gå gjennom prosessen med å lage din egen renere? Skånsomme rengjøringsservietter, som BEHR Swipes Interior Wall Wipes, er trygge for å rengjøre vegger raskt uten fare for å fjerne eksisterende maling.

Dawn Platinum Liquid Dish Soap

Dawn Platinum Liquid Dish Soap

Soloppgangwalmart.com

$4.94

KJØP NÅ
Armaly ProPlus polyuretan svamp

Armaly ProPlus polyuretan svamp

Armaly ProPluslowes.com

$2.48

KJØP NÅ
Encore Plastics 2.5-Quart General Bucket

Encore Plastics 2.5-Quart General Bucket

Encore Plasticslowes.com

$2.78

KJØP NÅ
Innvendige veggservietter (35-Count)

Innvendige veggservietter (35-Count)

BEHR SWIPEShomedepot.com

$5.98

KJØP NÅ

Hvordan fjerner vi merker fra vegger?

Barnas markører og riper kan trenge mer enn å tørke ned. Etter at du har rengjort veggene dine med våtservietter eller en såpeløsning, rengjør den med et sterkere rengjøringsmiddel som eddik eller sprit. Skyll med en ren svamp og vann.

Stabile merker kan trenge et mildt slipemiddel som ikke riper av lakkeringen. Villar uttrykker behovet for ekstra forsiktighet med ikke-glansede overflater, "Sterke kjemikalier og intens skrubbing bør unngås på mattere maling ferdig som Flat eller Satin. "Hvis du må rengjøre veggene dine med noe sterkere, kan du prøve en natronpasta før du går inn med en touch-up farge.

"Påfør en kombinasjon av tannkrem og natron. La denne blandingen sette seg på flekken i omtrent 10 minutter før du forsiktig fjerner merkene og rester av rusk med vann, "foreslår Villar. Behold en referanse til malingsfarger eller en ekstra halvliter for touch-ups etter behov, spesielt i hjem med kjæledyr eller barn. Husk at rengjøring av vegger regelmessig kan forhindre smussoppbygging og gjøre flekkfjerning lettere når de begynner å bli mer merkbare over tid.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.