De 10 beste damprensene i 2021

instagram viewer

Avfett og deodoriser enkelt med Dupray's Neat Steam Cleaner. Det kraftige stykket renser i opptil 50 minutter per fylling, noe som gjør det flott for større mellomrom. Spesialputer er ikke nødvendig; rett og slett par med en vanlig klut eller håndkle.

Få hjemmet ditt til å glitre med McCulloch MC1275 Heavy-Duty damprenser! Etter en åtte minutters oppvarmingstid, renser varmt tappevann hjemmet ditt naturlig, mens 18 vedlegg sikrer at det er en riktig del for enhver jobb.

For en enkelt mopp som kan håndtere flere jobber, ble denne onw designet for løvtre og vinyl, fliser og tepper. Når du er ferdig med å rense dem, må du koble den håndholdte enheten og rengjøre vinduene, speilene og damprynkene dine fra klærne. Den er klar til å gå på 30 sekunder og dreper opptil 99,99% av bakteriene ved kontakt.

Fastlåste rot har ingen sjanse med Genius Steam Pocket Mop System av Shark. Den unike dampblåsingsteknologien kombinerer smussgrep og berøringsfri teknologi for å håndtere uønsket rot.

Bissell -teknologien løsner skitt og skitt og justerer seg med tre nivåer med justerbar dampkontroll og svingbar styring for å redusere rengjøringstiden.

insta stories

Primo Steam Cleaning System av Vapormore er en anmelders favoritt, designet med tilbakemeldinger fra kunder. Den bærbare Primo har en poseløs design og beskytter mot risiko for virus, allergener, bakterier, mugg og mugg.

Husholdning som en proff med Costways Heavy Duty Steam Cleaner. Dens dyprensende, 1500 watts dampkraft bekjemper smuss, fett og flekker, mens den angivelig dreper 99,9 prosent av bakterier og andre uønskede fra nesten hvilken som helst indre overflate.

Konstant rydde opp etter kjæledyret ditt? Bissell ProHeat 2X Revolution Pet Pros dyprensende system fjerner selv de tøffeste kjæledyrflekkene. Ekstra bonus: Den lette, manøvrerbare maskinen har også en lav profil, slik at den får plass under møbler.

Si "se deg" til flekker med SpotClean Pet Pro bærbar tepperens fra Bissell. Med en vekt på 13 kilo, er den kompakte størrelsen og suveren suget mål selv de vanskeligste tilgjengelige områdene. Praktisk tilbehør, inkludert et flekkfangerverktøy og et tre-tommers hardt flekkverktøy, pluss 48 oz Bissells propprengjøringsløsning sørger for at du er forberedt på å slette alt rot.

Denne allsidige rengjøringsmaskinen kan konverteres til en mopp til en håndholdt dampbåt med bare et tastetrykk, slik at du sømløst kan rengjøre gulv og overflater over gulvet. Den er ideell for omtrent alle forseglede overflater, fra tre og fliser til glass og granitt.