Hvordan male kjøkkenskapene dine

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Rull gjennom det populære #kjøkken på instagram feed på Instagram vil gjøre en ting tydelig: malte skap er inne. Og de er ikke bare hvit—Trender olivengrønn og marineblå er også populære valg på kjøkken akkurat nå. Og det gjelder bad også. Dessverre har så mange av oss vært #ikke-velsignet med daterte skap i beiset tre, og uansett hvor mye styling vi gjør eller andre designendringer vi gjør, forblir disse trekabinettene et sårt sted.

Det er forutsigbart dyrt å bytte skap helt eller leie en profesjonell til å male dem, men heldigvis er det å male skapene dine et prosjekt du kan helt gjøre deg selv, for en brøkdel av kostnaden. Før du går børste-først på kjøkkenet eller badet, må du imidlertid forstå hva du går til. Her er alt du trenger å vite om malerskap, pluss noen eksperttips fra Benjamin MooreSitt proffteam for å veilede deg gjennom de viktige trinnene du ikke vil hoppe over.

Først vet du hva du trenger for å få jobben utført:

  • Skrujern
  • rengjøringsmiddel (en 50/50 eddik-vann-løsning fungerer!)
  • sparkel eller trefyll
  • sparkel (for å fylle hull med spackle)
  • 100-sandpapir
  • fint sandpapir
  • Klutduk
  • Høyhemmelig allsidig primer
  • minirulle eller vinklet børste
  • emaljemaling
6-i-1 skrutrekker

6-i-1 skrutrekker

amazon.com

$12.98

KJØP NÅ
3M Patch Plus Primer Spackling

3M Patch Plus Primer Spackling

amazon.com

$5.84

KJØP NÅ
Kittkniv

Kittkniv

amazon.com

$3.99

KJØP NÅ
100-sandpapir

100-sandpapir

amazon.com

$12.27

KJØP NÅ
Klut (3 pakker)

Klut (3 pakker)

amazon.com

$10.71

KJØP NÅ
High-Hiding All Purpose Primer

High-Hiding All Purpose Primer

amazon.com

KJØP NÅ
Vinklet pensel

Vinklet pensel

amazon.com

$12.70

KJØP NÅ
Ballett hvit emaljemaling

Ballett hvit emaljemaling

store.benjaminmoore.com

$9.99

KJØP NÅ

Du vil ikke gjøre dette på en dag... og kanskje ikke engang en helg

Før du gjør noe, må du sørge for at du har den nødvendige tiden - og tålmodigheten - til å bruke dette prosjektet. Mellom rengjøring, sliping, grunning og til slutt maling (og selvfølgelig tørking), er dette et dager langt prosjekt som du ikke vil skynde deg. Heldigvis, hvis du ikke har det travelt med å få plassen fullført, er det noe du kan jobbe med et par timer om gangen.

Gjør riktig forarbeid

Før du skiller kjøkkenet eller badet fra hverandre, gjør deg et solid merke og merk alle de flyttbare fronter og skuffer og hvilket underskap de kom av, slik at du kan montere alt igjen etter at du er ferdig (det vil også ta referansebilder på telefonen hjelp). Fjern all maskinvare og legg den i merkede poser også. Ta deretter av alle skapdørene og skuffene fra kassene som er installert på veggene. Tape av apparater og dekk til bakplaten og benkeplaten for å forhindre at drypp lager rot.

Du vil bruke noen seriøse rengjøringsprodukter på skapene dine, spesielt hvis de kom ut av kjøkkenet ditt fordi de sannsynligvis er dekket av fett og flekker. Maling er bare så god som basen den brukes på, så det er viktig å starte så friskt som mulig for å sikre en langvarig maling.

Til slutt, hvis du støter på bulker eller hull du vil fylle (hvis du planlegger å installere ny maskinvare, bestem deg for det nå og fyll opp alle hullene du ikke lenger vil bruke), du trenger spackle eller trefiller for å gjøre så.

Kom godt i gang

Slip ned skapene dine: Mike Mundwiller, feltintegrasjonssjef for Benjamin Moore, anbefaler sandpapir av 100 grus å starte. Husk at eksisterende flekker, maling eller lakk vil ta litt ekstra albuefett for å fjerne det helt. Bare når du er ferdig med å slipe alt og er klar til å begynne grunning, støvsug over de slipte områdene og avslutt med å tørke dem av med en klut.

Tid til Prime

Når alle skapene dine er slipt og tørket rent, kan du påføre et strøk med grunning. Mike anbefaler Benjamin Moores High-Hiding All Purpose Primer- den er god til å forhindre flekker fra å blø gjennom og er et godt valg hvis du gjør en betydelig fargeendring. Hva du velger å male med (enten en minirulle eller vinklet pensel) er opp til deg, men dette er ikke tiden for å være billig. Å velge et verktøy av høyere kvalitet betyr at du ikke vil fiske børstehår av frisk maling.

Til slutt Paint

Når primeren har tørket helt, kjører du hendene over overflaten. Hvis det er støt eller annen merkbar tekstur, forstørres de bare med flere lag maling på toppen. Fortsett og bruk litt sandpapir for å glatte ut ting igjen. Gjenta støvsuging og tørking også. Og nå er det endelig tid for å male!

Når du velger maling, foreslår Mike å bruke en emaljemaling, som Benjamin Moores Forhåndslinje, som tørker hardt og anbefales for treverk og skap. Finishen er opp til deg, men halvblank eller blank vil gjøre rengjøringen mye enklere. Og når det gjelder farge, har Benjamin Moores farge- og designekspert Andrea Magno noen merkefavoritter hun foreslår: Chantilly blonder og Ballett Hvit for klassiske hvite og off-white alternativer. Eller hvis du blir mørkere, anbefaler hun Coventry Grey og Wolf Grey.

Mal alle skapene dine, og når de er helt tørre, kan du fortsette og installere maskinvare, sette opp dørene på nytt og til slutt sette kjøkkenet eller badet sammen igjen.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Maggie BurchBidragende forfatterMaggie skriver om interiør, eiendom og arkitektur for House Beautiful.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.