Hvorfor Pellas reservevinduer gikk inn i redaktørens kjøkken

Sommeren 2019, Hus vakkert redaktør Jo Saltz tappet designer Jean Stoffer å lage kjøkkenet på nytt i familiens hjem i New Jersey. Stoffer designet plassen med tanke på spredning: Hun doblet planløsningen ved å absorbere en annen spisestue.

I begynnelsen trodde Saltz at de kunne miste naturlig lys ved å fjerne et par skyvedører, men hun sier at det å installere en serie med Pella Reserve -vinduer i deres sted beholdt den luftige gløden de ønsket. Kjøkkenets vinduer, alle fra reservelinjen, hjelper til med å belyse plassens forskjellige områder og bidrar til rommets generelle design. (De er også lette å åpne, og siden de er trekledde, kan de males i samme farge som veggene.)

"Når du går inn i rommet, er det første du virkelig ser vinduene," sier Saltz. "Øyet ditt går rett dit." Få en titt på det nye kjøkkenet, og tankeprosessen bak det viktige vinduet, i videoen ovenfor. Og sjekk ut resten av renovering her.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.