Beste julelysdisplays i landet

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

En av våre favorittferieaktiviteter er å kjøre gjennom nabolag som glitrer med Julelys. Og når det gjelder jul lys, jo mer jo hyggeligere. Så vi har avrundet de beste julelysskjermene i USA basert på veldig "vitenskapelige" kriterier som hvor mange lys som brukes og hvor festlige de ser ut. Med blinkende skjermer du kan gå gjennom eller kjøre gjennom, tilbyr disse julelysdestinasjonene spennende ferie opplevelser for hele familien. Sammen med lys tilbyr mange også mat (og varm sjokolade!), Underholdning og et besøk med nissen selv.
På vår liste er noen av de større skjermer med mer enn en million lys satt opp i dyreparker, feriesteder og offentlige rom. Vi har også inkludert faktiske nabolag kjent for sine lysdisplayer. Fra 8 millioner lys på Callaway Resort & Gardens i Georgia til det veritabel vintereventyrland det er Dyker Heights -området i Brooklyn, og dette er de beste julelysene over hele landet.

insta stories

Vær oppmerksom på at når pandemien fortsetter, kan de spesifikke festlighetene som holdes på hver av disse lysdisplayene endres. Sørg for å sjekke arrangementets nettsteder for å bekrefte hva som skjer når vi nærmer oss høytiden!

1Theodore, Alabama

grønn, landemerke, belysning, lys, julelys, juledekorasjon, natt, himmel, fest, interiørdesign,

Bellingrath Gardens and HomeFacebook

Selv om Alabamas mer kjente byer som Birmingham og Mobile har mye å tilby når det gjelder lyse ferielamper, er det ingenting som konkurrerer med Theodores innfall. Magiske julelys på Bellingrath Gardens. Den 65 mål store eiendommen er prydet med mer enn 3 millioner lys, 1100 setter og 16 julescener, og er fylt til randen av blinkende lys og julehygge.

2Glendale, Arizona

himmel, lys, tre, natt, belysning, jul, by, julelys, turisme, begivenhet,

City of Glendale Arizona-regjeringenFacebook

Hvis du trenger hjelp til å komme inn i ferieånden, Glendale glitrer er stedet å gå. Ikke bare vil du finne den største gratis lysdisplayet i Arizona på turen til sentrum, men tidligere har det vært flotte forestillinger, god mat og selvfølgelig bilder med nissen.

3Hot Springs nasjonalpark, Arkansas

grønn, lys, natt, belysning, tre, turistattraksjon, mørke, neon, midnatt,

Garvan Woodland Gardens Facebook

Ta en kopp gratis varm sjokolade og opplev den vakre eiendommen på Garvan Woodland Gardens i løpet av ferielysarrangementet. På turen gjennom 18 dekar med 5 millioner lys finner du en gigantisk koifisk, et animert lysshow, et ispalass og mer.

4Los Angeles, California

Belysning, Lys, Majorelleblå, Natt, Treet, Landskapsbelysning, Julelys, Anlegg, Jul, Hendelse,

The Mission Inn Hotel & SpaFacebook

City of Angels har mye å tilby når det gjelder sesonglys - og det er ikke bare opp til fagfolkene å stille opp et godt show. Boligutstillinger som det passende kallenavnet “Candy Cane Lane” i Woodland Hills er en enkel (og gratis) måte å fikse ferien på. Hvis du ønsker å betale litt for opplevelsen din, kan du sjekke ut opplyst eiendom på L.A, Zoo Lights.

Uansett hvor du velger å gå for noen flotte lys, ikke glem å stikke innom Mission Inn for å ta til seg den fantastiske skjermen. Det er kanskje ikke innenfor byens grenser, men å se det sjarmerende slottlignende hotellet drapert i over 5 millioner lys og se det medfølgende fyrverkeriet er absolutt verdt turen.

5Denver, Colorado

vann, speilbilde, lilla, lys, natt, belysning, fiolett, rosa, tre, arkitektur,

Denver botaniske hageFacebook

Det er tonnevis med fantastiske lysdisplayer i og rundt Denver -området, men den du absolutt ikke kan gå glipp av er Blomster av lys i Denver botaniske hage. Belysningen er litt mindre vinterlandskap og mye mer Alice in Wonderland, men den interaktive designen og reaktive lydene gjør opplevelsen utrolig magisk likevel.

6Hartford, Connecticut

ferie lys fantasi

Holiday Light Fantasia

På en to kilometer lang strekning av Hartfords Goodwin Park kan du kjøre gjennom Connecticuts Holiday Light Fantasia. Den vakre samlingen med 1 million lys har 200 individuelle skjermer med alt fra finurlige feriescener til kjente karakterer og lokale hyllest.

7St. Augustine, Florida

julelys, lys, belysning, natt, landemerke, tre, juledekorasjon, arkitektur, landskapsbelysning, jul,

St. Augustine, FloridaFacebook

Historiske St. Augustine tilbyr besøkende en spesiell feriedagbit: Hvert år er byen drapert i millioner av blendende hvite lys. Sammen med de fantastiske lysene (de lyser fra 20. november til 31. januar i 2021) finner du tonnevis av hendelser som faller sammen med høytiden, så sørg for å sjekke arrangementskalenderen før deg gå.

8Pine Mountain, Georgia

grønn, juledekorasjon, lys, julelys, belysning, bue, tre, fest, arkitektur, interiørdesign,

Callaway GardensFacebook

Betraktet som en av de 10 beste lysdisplayene i verden av National Geographic, Fantasy in Lights -arrangement på Callaway Resort & Gardens er en av de beste måtene å ringe på i ferien i Georgia. En billett gir deg en tur på Jolly Trolley gjennom 2500 dekorerte dekar, gratis adgang til Callaway Gardens og tilgang til Christmas Village hvor du kan møte julenissen.

9Honolulu, Hawaii

tre, blå, landemerke, juletre, jul, lys, belysning, juledekorasjon, julelys, natt,

Honolulu bylysFacebook

Hvert år setter Honolulu rådhus Honolulu Hale på Honolulu bylys, en måneds lang feiring av julelys og pynt. Det starter med en elektrisk lysparade og en belysningsseremoni av byens 50 fot juletre. Tropiske strender og høytidsfestligheter om vinteren? Høres ut som en drømmende juleferie.

10Chicago, Illinois

fornøyelsestur, karusell, fornøyelsespark, natt, rettferdig, belysning, moro, vinter, himmel, begivenhet,

Todd Rosenberg Photography/Hilsen av Lincoln Park Zoo

Fra de vakre hvite lysene på Christkindlmarket, til det helt opplyste pariserhjulet kl Winter Wonderfest, til den fullstendige juleparaden og feiringen på Magnificent Mile Lights Festival, det er julehygge for enhver smak i Chicago. Men den beste skjermen er utvilsomt på Lincoln Park Zoo lys. Med glansen på 2,5 millioner lys får dyrehagen en ekstra magisk følelse i løpet av ferien og har attraksjoner for hele familien. En billett lar deg vandre rundt i ærefrykt for lysene, ta en tur på karusellen, gå deg vill i en lys labyrint og møte julenissen.

11Julenissen, Indiana

lysskilt som sier byen julenissen

Julenissen Land av lysFacebook

Byens navn sier alt. I tillegg til de helårige nissebutikkene og attraksjonene, har byen en tre-helgers julefeiring i desember. For å se 2 mil med julelys som forteller en lysende historie om Rudolph, kjør gjennom julenissen Land of Lights kl Lake Rudolph Campingplass.

12Altoona, Iowa

lysvisning av en karusell

Jolly Holiday LightsFacebook

Du kan kjøre gjennom 4 km med mer enn 100 blendende lysdisplayer på Jolly Holiday Lights i Adventureland Resorts. Å besøke lysdisplayene vil også bidra til å skaffe penger til et godt formål siden 100 prosent av opptaksavgiftene går direkte til Make-A-Wish Iowa.

13Natchitoches, Louisiana

fyrverkeri, nyttårsdag, natt, landemerke, midnatt, lett, begivenhet, himmel, speilbilde, belysning,

Natchitoches julFacebook

Hele staten Louisiana er stor på jul, så mye at de har en Holiday Trail of Lights som tar besøkende fra by til by for å se på det ene fantastiske lysdisplayet etter det andre. Men den beste byen på den stien er lett Natchitoches. Kom innom for blendende julelysscener på vannet, vognturer gjennom det historiske distriktet, shopping og fyrverkeri hver lørdag.

14Boothbay, Maine

juledekorasjon, julelys, blå, lys, landemerke, belysning, jul, lilla, tre, vann,

Coastam Maine botaniske hageFacebook

Alltid en flott attraksjon, Coastal Maine botaniske hage er spesielt flott i høytiden når den forvandler seg fra en vanlig botanisk hage til et hav av lys. I fjor ble det omgjort til en kjøretur for å imøtekomme sikkerhetsprotokoller under pandemien.

15Baltimore, Maryland

 

MLADEN ANTONOVGetty Images

Det er en gate i Baltimore som er mer festlig enn resten. Hver høytid, 34th Street i bydelen Hampden er pyntet med julelys og festlige skjermer. Hvert hus er unikt dekorert, fra et tre laget av hubcaps til klassiske candy cane inventar.

16Danvers, Massachusetts

hus med julelys

Danvers Lights / Facebook

Hver høytid i Danvers, Massachusetts på Arthur Street dekker innbyggerne hjemmene sine i blendende lysdisplayer for å samle inn penger til Boston Children's Hospital. Det er åpent for publikum og gratis å sjekke ut, men donasjoner oppfordres sterkt!

17Detroit, Michigan

Landemerke, julelys, juledekorasjon, lys, belysning, blå, jul, tre, interiørdesign, arkitektur,

Detroit ZooFacebook

Så mange lysdisplayer i Detroit -området, så lite tid! Hvis du har sjansen til å ta en liten tur ut av byen, anbefaler vi deg å svinge forbi The Big Bright Light Show i sentrum av Rochester, hvor du finner hver bygning helt dekket av lys for å lage en gigantisk regnbue ut av sentrum.

Hvis du foretrekker å holde deg innenfor bygrensen, må du sjekke ut Wild Lights i Detroit Zoo. Med mer enn 5 millioner LED-lys som lyser opp trær, bygninger og 265 skulpturer (hvorav de fleste er dyr), er det mye du kan glede deg over på dette ene stoppet. Mens du er der, ikke glem å sjekke Polar Express 4D Experience og skøytebanen.

18Duluth, Minnesota

lys, natt, scene, belysning, julelys, vinter, begivenhet, arkitektur, neon, opptreden,

Bentleyville USAFacebook

Duluths Bentleyville hevder stolt å være Amerikas største gratis gjennomgangsbelysning, og med mer enn 5 millioner lys er vi ganske sikre på at de er der oppe. Stikk innom denne nydelige 20 mål store parken ved bredden av Lake Superior, og nyt alt det blendende lyset mens du nyter gratis varm kakao, kaker, popcorn og stekte marshmallows.

19Branson, Missouri

lett, landemerke, tre, majorelleblå, belysning, natt, moro, julelys, arkitektur, fritid,

Hilsen av Silver Dollar City

Bransons kronjuvel er Silver Dollar City, en fornøyelsespark fra 1880-tallet som tiltrekker seg besøkende året rundt. Men denne kronjuvelen er spesielt skinnende i ferien når parken forvandler seg til et lyst julemål. Med over 6,5 millioner lys, et juletre med spesialeffekter og en nattlig parade med Rudolph the Reindeer, er det lett å se hvorfor denne fornøyelsesparken er en så høytidshit.

20Omaha, Nebraska

fyrverkeri, natt, nyttårsdag, lys, himmel, midnatt, begivenhet, belysning, fest, ferie,

Holiday Lights FestivalFacebook

Mer enn 40 blokker i sentrum av Omaha er opplyst med blinkende lys i høytiden, noe som gjør det til et ypperlig reisemål for å komme i feststemning. Omaha Holiday Lights Festival inkluderer ikke bare lys, en konsert, en skøytebane og fyrverkeri på nyttår. Gjester har også muligheten til å donere ikke-letfordøyelige varer til lokale matbanker.

21Las Vegas, Nevada

lilla, lys, belysning, fiolett, rosa, magenta, funksjonshall, dekorasjon, arkitektur, bygning,

Glitrende lys på Las Vegas Motor SpeedwayFacebook

Kanskje den eneste destinasjonen i Nevada som skinner like lys som Vegas Strip er Las Vegas Motor Speedway i ferien. Gi din egen bil et snurr nedover motorveien mens du tar inn mer enn 3 millioner lys som pryder banen. Ikke til å kjøre selv? Ta et løft på juletrikken og fokuser på opplevelsen - ta selfies og møt Jolly Old Saint Nick - i stedet.

22Albuquerque, New Mexico

lys, belysning, natt, organisme, fest, mørke, plante,

River of LightsFacebook

Få deg mett av ferielamper på River of Lights Holiday Light Show i Albuquerque. Med over 550 lysdisplayer inkludert glødende kaktuser, et gigantisk piratskip og glitrende dinoer, har dette showet noe for enhver smak. I fjor ble showet utsatt. Forhåpentligvis kommer den tilbake i år!

23Brooklyn, New York

Julepynt, julelys, belysning, fødselsscene, tradisjon, jul, interiørdesign, begivenhet, tre, arkitektur,

Dyker Heights julelysFacebook

Jo, Manhattan har Rockefeller Center med sitt enorme tre, skøytebane og gigantiske dekorasjoner. I tillegg er det rett i nærheten av store treff som lysshowet på Saks Fifth Avenue fasade. Men for en virkelig sjarmerende og koselig julelysopplevelse i New York City (og med mye færre turister), må du gå til Dyker Heights i Brooklyn. I årevis har hele nabolaget forvandlet seg til et vinterunderland fylt med dekorasjoner og lys. Kom innom og besøk nabolaget til fots for å se rein i naturlig størrelse, enorme oppblåsbare snømenn, flere julenisser enn du kan telle, og selvfølgelig tusenvis av lys.

24McAdenville, North Carolina

Blå, vann, landemerke, himmel, lys, natt, tre, belysning, refleksjon, vinter,

Christmasville USAFacebook

Med et navn som Christmas Town USA, du vet at denne byen har en seriøs feriesjarm. I motsetning til andre julesentrerte byer, holder McAdenville det imidlertid enkelt med mer enn en halv million lys, tradisjonelle kranser og store røde sløyfer som pryder de nydelige hjemmene. Det føles som en by rett ut av din favorittjulehistorie! For å hjelpe deg med å komme inn i ferien, har byen også alle dine favorittferieklassikere som spiller gjennom høyttalerne.

25Clifton, Ohio

Vann, Rød, Himmelen, Landemerke, Hus, Arkitektur, Fargerike, Treet, Bygning, Hjem,

Clifton MillFacebook

Ingenting sier jul som millioner av røde og hvite lys, og derfor er et besøk på Clifton Mill, dekket av 4 millioner av dem, er den perfekte juletradisjonen. På turen finner du møllen, en 100 fot "foss" med blinkende lys, en miniatyrlandsby, et julenissemuseum, en vintage leketøysamling og nissen som jobber på verkstedet hans.

26Portland, Oregon

Julelys, lys, juledekorasjon, landemerke, belysning, tre, natt, jul, vann, interiørdesign,

Peacock Lane-Portlands julegateFacebook

Det er mange steder å fange blinkende lys i Oregon, men årsaken til at Portland er på denne listen er Peacock Lane. Selvutnevnt som Portlands Christmas Street, er det et sted hvor innbyggerne går alt for å leve opp til nabolagets navn, slik de har gjort i flere tiår. De fleste husene i Tudor-stil er dekorert med blendende lys, julestunder, juletrær og tonnevis med Frostys og julenisser. Parker bilen noen kvartaler unna og vandre fra hus til hus for å komme i julestemning. Merk: Displayet ble kansellert i fjor, så sørg for å sjekke nettstedet for oppdateringer!

27Bernville, Pennsylvania

Refleksjon, landemerke, natt, himmel, vann, by, blå, by, lys, belysning,

Koziars julebyFacebook

Kjører opp til Koziars juleby er en øvelse for øynene dine, ettersom mer enn 1 million lys pryder hele landsbyen. Besøk den sjarmerende eiendommen og nyt lys, lyder og smaker av julen ved å stoppe ved lekebutikken, gammeldags bakeri og julepostkontor (hvor du kan skrive et brev til Nissen).

28James Island, South Carolina

lys, belysning, tunnel, julelys, natt, infrastruktur, tre, mørke, bue, arkitektur,

Holiday of LightsFacebook

For en virkelig magisk kveld, ta turen til James Island's Holiday Festival of Lights. Kjør gjennom tre mil med lys, boder og animerte skjermer, alt mens du lytter til favorittlåtene dine på festivalradioen. Når du er ferdig med å ta inn lysene, kan du sjekke ut Santa's Village for å se gigantiske gratulasjonskort, steke marshmallows og ta et bilde på julenissens slede.

29Nashville, Tennessee

Treet, jul, juledekorasjon, julelys, lys, juletre, belysning, woody plante, interiørdesign, begivenhet,

KinntreFacebook

Nashville har mange feriearrangementer, men en klar favoritt er Holiday LIGHTS -arrangementet på Cheekwood Estates & Gardens. En million lys pryder eiendommen i disse flotte hagene, noe som gir en herlig spasertur full av jubel. Ta med hele familien og kom inn i sesongens ånd ved å ikke bare beundre alle lysene, men også møte ekte reinsdyr, lytte til carolers og bli deilig ved s’mores -gropen.

30Austin, Texas

Pariserhjul, Landemerke, Natt, Turistattraksjon, Lys, Storbyområde, Belysning, Byområde, Himmel, Metropolis,

Austin Trail of LightsFacebook

Dra til hjertet av Texas for mer enn 40 skjermer og 2,5 millioner lys på Austin's Trail of Lights. I tradisjonen i Texas går Trail of Lights stort med tonnevis av Austins berømte matbiler og en markedsplass med unike gaver laget av lokale håndverkere.

31Richmond, Virginia

Julepynt, julelys, belysning, lys, begivenhet, interiørdesign, tre, jul, natt, fest,

En Phifer -julFacebook

Du vet at en by har mye å tilby når det gjelder lys når den har turer dedikert til vakkert dekorerte hjem og klebrig de. Hvert år setter lokalavisen sammen en liste over de klekkeste dekorerte husene i byen, kjent som Klebrig lett tur, og innbyggerne går alt for å lande et ettertraktet sted på listen. Hva betyr det for deg? Massevis av Clark Griswold-stil, over-the-top hjem for deg å ta inn og komme inn i julestemning.

32Stanwood, Washington

landemerke, julelys, lys, juledekorasjon, jul, belysning, interiørdesign, tre, fest, midnatt,

Julens lysFacebook

Med mer enn en million lys i de blendende feriedisplayene, Julens lys festival er en av de største festivalene i det nordvestlige Stillehavet. Hele familien vil elske å sjekke ut de festlige utstillingene i de seks forskjellige temaområdene.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.