Marie Kondo deler sin løsning for å rydde hjemmekontoret ditt

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

Hvis din jobbe hjemmefra har gradvis forvandlet seg til et arbeid-fra-omtrent-hvert-rom-i-hjemmet-rom, kan det være på tide å vurdere å organisere kontorlokalene på riktig måte. Og som alltid, Marie Kondo er til unnsetning med ekspertråd vedr holde hjemmekontoret organisert.

I følge Arkitektonisk Digest, Kondos bok "Joy at Work: Organizing Your Professional Life" inkluderer noen få perler om det aktuelle emnet. Kondo fordyper seg først i hvorfor når det gjelder å rydde og organisere arbeidsplassen din.

"Jeg liker å minne folk på at det å rydde er mye mer enn å organisere eller kaste ting," Kondo sier i boken sin. "Målet med å rydde er ikke bare å ha et rent skrivebord (selv om det er en bonus!), det er å ha en diskusjon med deg selv om hva gir deg glede på jobben, arbeidsstilen din, og om dine profesjonelle mål til syvende og sist vil gi deg glede og/eller om de må utvikle seg."

insta stories

For de som foretrekker mer detaljerte råd, foreslår Kondo følgende for ditt arbeid hjemmefra: «start med sone som er under din fulle kontroll" og "behandle rydding på hjemmekontoret separat fra å rydde resten av hjem."

Følg House Beautiful videre Instagram.

Danielle HarlingHelgeredaktør/medvirkende skribentDanielle Harling er en Atlanta-basert frilansskribent med en forkjærlighet for fargerikt designede rom, håndverkscocktailer og nettvindushopping (vanligvis for budsjettknusende designerhæler).

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.