17 Crazy Halloween-produkter for 2021

instagram viewer

Når det gjelder høstbaking, ikke bare noen informasjonskapsel vil gjøre. For å være perfekt på temaet, kjøp denne zombie-pepperkakemannen-kjekskjæreren for å garantere en forferdelig matbit. Figuren har en utsatt hjerne og ribbein for å bringe skremmende vibber.

Vi har Max Dennison å klandre (eller takke) for å bringe Sanderson-søstrene tilbake til livet for å bli kvitt dem en gang for alle. Hvordan gjorde han det? Med det svarte flammelyset, som Winifred tryllebandt rett før de tre heksene ble hengt for å garantere at de har en sjanse til å komme tilbake. Nå kan du få en av dine egne - bare vær lei av å tenne den hvis du er jomfru ...

Sikker du kunne heng opp oransje eller lilla pærer for å få en hjemsøkende effekt til rommet ditt. Eller du kan ta det opp et hakk med en 10 fot lang tråd med LED-skjelettlys. Hver av dem har 20 skjeletter som lyser opp i fire farger (blått, grønt, rødt og oransje), og det er to lysmoduser.

Skjelettene er omtrent 5,5 tommer høye, så de vil skille seg ut på verandaen din, i stuen din, eller hva som helst utendørs eller innendørs som trenger skummel hjelp.

insta stories

Vi sier ikke at et spøkelse eller zombie er fanget i denne puten, men det er vi ikke sier der er det ikke enten. Ikke glem å se noens ansikt når de ser det for første gang.

Noen av de kuleste Halloween-innredningselementene er mer fortryllende enn skumle, men vi elsker dem akkurat det samme. Disse iriserende gresskarene med innvendige LED-lys, som bare krever tre AAA-batterier, gir en glød til rommet ditt. Det kommer til å være vanskelig å velge hvilken farge du vil gå med, så du kan like gjerne få dem begge.

Du kan aldri få nok krus, spesielt ikke når den har et unikt design og et lokk for å holde drikken varm. Dette Mareritt før jul en er formet som et gresskar og designet for å se ut som Sally. 26-unse kruset tåler ikke oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn, men det er godkjent for varme eller kalde drikker. Oh, og nevnte vi at det er en Jack Skellington-versjonogså?

Hva er 9 fot høy, lysegrønn og vil hjemsøke drømmene dine? Denne oppblåsbare Oogie Boogie er inspirert av Marerittet før jul. Skapningen får selskap av hans "små håndlangere", Lock, Shock og Barrel og bærer to terninger. Dekorasjonen blåses opp selv og er fylt med hvite LED-lys for å sikre at naboene kan se den selv om natten.

Sandormen fra Bille juice er en skremmende skapning, så det er bare passende at den blir innlemmet i ferieinnredningen vår. Spirit Halloween selger lyssnorer med den svart- og hvitstripete ormen. Hver tråd har 10 skapninger og krever tre AA-batterier, som er inkludert, for å lyse opp. Det er i gang!

Halloween, og alle dens oppfølgere, er ikoniske skrekkfilmer å se gjennom oktober. Michael Myers er den skremmende morderen som bare ikke kan stoppes, og nå kan han være med deg i bilen din. Skummelt, vi vet. Denne solskjermen får det til å se ut som morderen sitter bak rattet. Bare vent til å se blikket på folks ansikter når de går forbi bilen din.

Du trenger et festglass for å nippe til alle disse Halloween cocktailer ut av, ikke sant? Pottery Barn har skjelett-drikkevarer - et dobbelt gammeldags glass, en fløyte, et vinglass med en stilk og et vinglass uten stilk - som passer til det du nipper til under den skumle årstid.

Halloween blir ikke mye mer tropisk enn denne ananashodeskalle. 6-tommers dekorasjonen er gull med en grønn stilk, så den ser ut som den ekte varen. Du kan få en på Amazon Prime, så den vil være her i god tid før oktober. 31.

Badet ditt er i ferd med å bli en skrekkscene med denne blodige badematten. Den endrer seg fra hvit til "blodig" rød når den kommer i kontakt med vann, så det er et flott triks hvis du legger det fra deg for en intetanende gjest.

Det skumleste du vil se på en bowlinghall? Sannsynligvis, foruten de brukte skoene, altså. Bowlingkulen kommer i alternativer på 10-pund til 16-pund.