Gå glamping Oregon Trail Style på Yosemite Pines 'Conestoga Covered Wagons

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Husk Oregon Trail spill? Hvis du var i riktig alder da dataspillet kom ut, elsket du sannsynligvis å lede et mannskap med nybyggere inn i de ukjente landene i Vesten. Spillet så ut som om det ville være mye moro i virkeligheten, hvis du ikke regnet med den stadige trusselen om å miste okser, drukne eller bli syk.

Nå er det en måte du kan leve ut dine Oregon Trail -drømmer, men på mye bedre overnatting. Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging har nettopp kunngjort ankomsten av nye Conestoga dekkvogner. Som Afarrapporterer feriestedet 36 kilometer vest for Big Oak Flat -inngangen til Yosemite nasjonalpark.

Vogn, Kjøretøy, Vogn, Vogn, Reisetrailer, Telt, Hus,

Celeste/Daniels Advertising and Design, Inc.

Anlegget er også det første i Nord -California som tilbyr glamping alternativ. Hver Conestoga-vogn har en king-size-seng og ett eller to sett med køyesenger. Det er oppvarming, klimaanlegg, mikrobølgeovn, kjøleskap og

insta stories
Keurig kaffetraktere, og hver vogn er en brannkasse og rastebord. Så det blir ingen fording av elven eller dø av dysenteri på denne Oregon Trail.

Rom, arkitektur, møbler, bygning, bue, interiørdesign, løvtre,

Celeste/Daniels Advertising and Design, Inc.

Som Reise + fritid rapporterer, mens vognene ikke har egne dusjer eller toaletter, de ligger i nærheten. De store vognene sover opptil seks personer, og de mindre vognene har plass til fire.

Vognene vil vanligvis kjøre deg rundt $ 179 per natt, men fra nå til 30. september 2018 tilbyr Yosemite Pines Resort et kjøp-en-natt, få-en-natt gratis spesialtilbud for gjester. For å bestille, ring 209-962-7690 og bruk koden WAGONINTRO.

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:Delish US

Temi AdebowaleTemi Adebowale var tidligere redaksjonell assistent for Menns helse, og dekket forestillinger som Survivor, Peaky Blinders og Tiger King.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.