Et lite innsjøhus for en stor familie i Indiana

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

Tom Stringer hadde allerede designet flere hus for ett par i Indiana, inkludert et stort innsjøhjem, som gikk gjennom flere utvidelser etter hvert som familien vokste. Og så sto de på et vanlig problem: Ungene deres hadde vokst og flyttet ut, og de satt igjen med en eiendom som rett og slett var for mye hus for to personer.

Men samtidig visste de at barna deres – og deres ektefeller og barn – ville fortsette å besøke. Til toner av middag for 18 hver uke. "De trengte et hjem med tre soverom som ville tillate dem å være vertsfamilie, men ikke føle seg ensomme når det bare var de to," forklarer Stringer.

Da de ga det store huset sitt til barna sine og bygde et nytt, mindre hjem for Stringer å designe, var løsningen hans «små rom med plass til store folkemengder». Han startet med en veldig enkel flott romkonsept, der stuen hadde en sittegruppe på hver side og et stort bord i midten, som kan være for spill eller kort når det er påkrevd og satt til å være vert for hele familie.

insta stories

Den andre spesielle egenskapen til hjemmet er den store verandaen i stein, som er designet av arkitekten Stan Dixon (med omliggende eiendom av landskapsarkitekt Hoerr Schaudt). Den inneholder intime områder som føles koselige for to personer, samt et bord for 24.

"Jeg har en lang historie med hytter," bemerker Stringer. "De er hjemsøkingsmekanismer for familier." Designet hans er "å gå tilbake til rene grunnleggende ting, svart granitt, svart skifer, tre. Den er skarp og ung, men forankret i tradisjon. Det er enkelt, rent og litt bekymringsløst.»

Besøk den innbydende boligen nedenfor.


Foajé

tom stringer culver indiana

Wittefini

Det første du ser når du kommer inn er bordet som deler det store rommet, forklarer Stringer. "Den har rene linjer og enkelhet."


Stue

stue med peis og lenestoler

WITTEFINI

En av de subtile tingene Stringer er mest stolt av, er at alle de polstrede delene har blitt redesignet og løftet. "Det er ikke en komfortstol." Snarere har stilige møbler og familiearvestykker blitt subtilt hevet for å være mer komfortable. Og de svenske kelimene er interessante fordi de er signert av veveren. De er også reversible, noe som kommer godt med for de skiftende årstidene og også for flekker i siste liten som må skjules før de kan rengjøres.

Sofaer og lenestoler: TSDP. Tuftet lenestol: Jonas i Raoul-stoff. Benker: Formasjoner USA i Kari Fisher stoff. Ovalt sidebord: Ironware International. Sidebord: Madeline Stuart. Drikkebord: BK Antikviteter. Gulvlamper: Visuell komfort. Lenestol: Minton Spidell. Rullede lenestoler: Jonas. Område tepper: Watson Smith. Takbeslag: Paul Ferrante.


Kjøkken

full kjøkkenutsikt

WITTEFINI

Klienten har en fast kokk, men familien liker å henge på kjøkkenet. Så familiekjøkkenet er solrikt, med vinduer på tre sider og et gårdsbord (hevet til benkehøyde) tar plassen til en kjøkkenøy og er mer sosialt. Det mer nyttige kjøkkenet er skjult bak det første.

Øy-anheng, vegglamper og blitsmonteringslys: Hector Finch. Benkekrakk: Mulligans i Classic Cloth-stoff. Øytabell: Tilpasset av TSDP. Kabinett: Svenske Karl Johan 1800-tallsskap fra A. Tyner antikviteter. Vindusbehandlinger: Kathryn Ireland stoff og Samuel Sons trim.


Spiseområde

spisebord nær kjøkkenet

WITTEFINI

Bordet er en "relikvie" fra et av familiens andre hjem som sto på et lager, og Stringer sendte det ut for å få det bleket og "tilpasset" til hytta. Det er et godt eksempel på et av Stringers prinsipper for prosjektet: "Alt er godt patinert, så det er ingen bekymringer om drikkeringer eller arr fra barnespill."

Spisebord og konsoller: Antikk fra kundens samling. Spisestuestoler: Dennis og Leen (forstyrret hvitmalt finish) i Osborne & Little-stoff. Lagdelte endebord: TSDP (Tom Stringer Design Partners). Cocktailbord med nivåer: Rose Tarlow.


Primært soverom

hovedsoverom

WITTEFINI

"Rose Tarlow-sengen og den gustavianske sekretæren myker opp rommet," sier Stringer.

Seng: Rose Tarlow fra Holly Hunt. Stoff: Edelman skinn. Nattbordslampe: Stephen Gerald. Shams: Brunschwig & Fils stoff. Lenestol: Milton Spidell med Sister Parish-stoff. Aksenttabell: Noir. Teppe: Michael Denburg. Veggbekledning: Philip Jeffries.


Barnas soverom

2. soverom

WITTEFINI

Denne er litt av en fantasi, bemerker designeren, og peker på køyesengen med tretema og den skjulte lekeplassen bak et skap. Han brukte enkle laserskårne detaljer i stedet for tapet. Det er ment å "føles som sommerleir, og trekker fra minnene mine som barn."


Toalettet

bad 2

WITTEFINI

"Jeg spilte et spill med gjennomhullet tinn i stedet for vindusbehandlinger," sier han. Og når det gjelder tapetet, "min klient elsker dyr - familien har et dyrelivsreservat i Afrika."


Uteplass

bakgård, ute

WITTEFINI

Det J-formede uteoppholdsområdet har skjermer og varmeovner for helårsbruk, inkludert familie Thanksgivings.

Sofa, spisestuestoler, lenestoler og sjeselonger: Janus et Cie. Lenestoler: Century Furniture med Great Outdoors-stoff. Sidebord: Støpt betong av Formations USA, gjennom Holly Hunt. Kaffe- og spisebord: McKinnon og Harris. Område tepper: Marc Phillips. Belysning: Forblir belysning.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.