Dash har avduket en rekke rimelige kjøkkenutstyr

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

Enten det er vår rom eller vår treningsrutine, har det nye året en tendens til å få mange av oss til å tenke på å fornye livene våre. Dash ønsker å hjelpe deg med å gjøre det med kjøkkenet ditt med en ny serie med rimelige nødvendigheter. Rise by Dash ble opprettet for å gjøre Dash-produktene enda mer tilgjengelige og inkluderende, ifølge merket.

Du kjenner kanskje allerede til Dash for sin elskede mini vaffelkoker som kommer i en rekke design og mønstre. Ikke bare kan du forvente to nye vaffelstekere — en vanlig en og en som skriver ut hjerteformede deler — i Rise by Dash-kolleksjonen, men du finner også 11 ekstra deler for å fullføre kjøkkenet ditt. Det er dine vanlige mistenkte, for eksempel en Kompakt Air Fryer, Drypp kaffetrakter, Riskoker til hverdags, 2-skive brødrister, Double Up Skillet, og Essentials målesett. Du vil også finne flere komplimenter til matlagingen din, som

insta stories
Eggkoker, Pocket Sandwich Maker, Personlig iskremmaskin, Kampflaskeog 1,7-liters vannkoker.

Kompakt Air Fryer

Kompakt Air Fryer

Rise by Dash

KJØP NÅ
Mini vaffelkoker

Mini vaffelkoker

Rise by Dash

KJØP NÅ
Eggkoker

Eggkoker

Rise by Dash

KJØP NÅ
Pocket Sandwich Maker

Pocket Sandwich Maker

Rise by Dash

KJØP NÅ
Drypp kaffetrakter

Drypp kaffetrakter

Rise by Dash

KJØP NÅ
Double Up Skillet

Double Up Skillet

Rise by Dash

KJØP NÅ
2-skive brødrister

2-skive brødrister

Rise by Dash

KJØP NÅ
Riskoker til hverdags

Riskoker til hverdags

Rise by Dash

KJØP NÅ

Hvert av disse 13 produktene, som har tospråklig emballasje, er tilgjengelig for under $50 hos Walmart og Walmart.com. De kommer i fem farger for å fungere med innredningen din, inkludert Clean Slate, Rise Red, Orange You Glad, Blue Sky og Rose All Day. Ikke tenk at du bare må holde deg til en nyanse. Miks og match bitene for å lage et kjøkken du ser frem til å lage mat på.

"Vi er begeistret for å bringe en splitter ny linje med kvalitetskjøkkenelektronikk og dingser for å gjøre sunn mat mer tilgjengelig for alle når vi tar fatt på det nye året, sa Evan Dash, StoreBound (merket som utvikler og produserer Dash) grunnlegger og administrerende direktør, i en pressemelding. "Vi er grunnet i troen på at veien til velvære begynner på kjøkkenet og at veien bør være tilgjengelig for alle. Det er derfor vi lanserer denne kolleksjonen med den største forhandleren, Walmart, hvis oppgave er å spare penger slik at de kan leve bedre.»

Kanskje du ikke akkurat var ute etter å oppgradere noen av dine eldre små apparater, men den nye Rise by Dash fra Dash får deg absolutt til å tenke på det, ikke sant?

Følg House Beautiful videre Instagram.

Fra:Beste produkter

Caitlyn FitzpatrickSeniorredaktørSom seniorredaktør for sosiale og sosiale nyheter, dekker Caitlyn de beste, kuleste og merkeligste produktene for BestProducts.com, og hun er leder for sosial strategi for Popular Mechanics, Runner's World og Bicycling Magasin; hennes arbeid har også dukket opp i blant annet POPSUGAR, InStyle, Stylecaster.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.