Huset som vant HGTVs "Rock the Block" er på markedet for 1,1 millioner dollar

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

Hvis du var besatt av Jasmine Rothsitt vinnerhus på sesong én av HGTV Rock the Block, gode nyheter: Det er en sjanse for at du kan leve i det! De California Home er for tiden på markedet for nesten 1,15 millioner dollar.

Oppført av byråets Ray Akbari, boligen med fire soverom og tre og et halvt bad strekker seg over mer enn 2500 kvadratmeter. Det er gjemt i det inngjerdede området Aliento og kan skilte med en moderne gårdshus-estetikk. På Rock the Block, roste dommerne hjemmet for å være familievennlig og ha imponerende funksjoner, som et utrolig hjemmetreningsstudio og en hemmelig dør som fører til et kontorlokale.

På utsiden har boligen en hvit fasade med murverk, tilpassede husker og landskapsforming i toppskiktet. Innvendig har den lyse tregulv og stor takhøyde. Det åpne kjøkkenet har tilpassede gulv-til-tak-skap, avanserte hvitevarer og en overdimensjonert øy. Andre fristende aspekter ved hjemmet inkluderer en steinpeis og en betydelig bakgård med basseng og utsikt over kløften.

insta stories

Bla gjennom oppføringen – der du kan finne mange bilder og enda flere detaljer om hjemmet –her. Og hvis du ønsker mer vennlig konkurranse og å stirre på andre vakre hjem, sørg for å holde øye med Rock the Blocksin tredje sesong. Den er satt til premiere tidlig i år!


Elsker du å vite hva dine favoritt HGTV-stjerner driver med? Samme. La oss holde tritt med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Kelly AllenKelly Allen er en forfatter basert i New York og redaksjonsassistent ved House Beautiful, hvor hun dekker design, kultur, shopping og reiser.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.