4 festlige dekorasjonstrender å prøve denne julen

instagram viewer

Med håp om at vi skal kunne tilbringe julen med våre nærmeste også i år, er det på tide å begynne å pynte i salene.

Mer enn noen gang ønsker vi å feire sesongens magi og glede, og ingenting sier jul som blinkende lys, trær tynget med kuler og strømper hengende over peisen.

Men hvis dekorasjonene dine ser litt slitne ut, kan det hende du trenger en festlig oppfriskning. Her er fire nøkkeltrender å benytte seg av i år, sammen med noen enkle, rimelige tips om hvordan du kan lage hver enkelt look.

Unn deg litt festlig nostalgi

Hjemmebase

Etter en periode hvor vi alle har møtt så mye forandring, er det ingen overraskelse at vi ser en retur til tradisjonelle dekorasjoner i år. Litt nostalgi er tross alt alltid bra for sjelen. Denne trenden er preget av de klassiske nyansene av julen - rød, grønn, damson og gull - samt vintage ornamenter (tenk nøtteknekkersoldater i tre i sine dristige røde frakker), tidløse dekorasjoner og duker som ble sendt ned gjennom generasjoner.

Deco Luxe-kuler, £12
Butikk

Julekrans, £35
Butikk

Nøtteknekkerfigur, £40
Butikk

Noel pute, £15
Butikk

insta stories

Hvis du er ute etter et nytt (faux) tre, dette osp furu er en eviggrønn klassiker som vil gi hjemmet ditt den romantiske Hallmark-julefilmen. Mer er definitivt mer når det kommer til denne looken, så dekorer med mange kuler, pyntegjenstander og varmhvite lys. Pakk deretter kranser med bær og kongler rundt peiser og rekkverk, og ring opp nyt ditt oppholdsrom med myke møbler i dekadente teksturer som fløyel og fuskepels.

Legg til femti nyanser av rødme

Hjemmebase

Hvis du foretrekker noe litt mer moderne som vil utfylle et rom med beroligende nøytrale eller dempede toner, anbefaler vi å prøve Snow Blossom-trenden fra Hus vakkertJulesamling på Homebase. Med nyanser av rødrosa, rosa gull og perlemorglass, sammen med vakre perler og fjærmotiver, er denne looken avslappende, men med et snev av glamour.

Snow Blossom-kuler, £12
Butikk

Fløyelslinpute, £18
Butikk

Gulllykt
lys, £9
Butikk

Julelykt i tre, £25
Butikk

Sett sammen med den forhåndsbelyste snøtuppen Pembroke gran eller den grågrønne Praha-tre og begynn å legge opp krem-, blekrosa og rosegull-smykker. I resten av hjemmet ditt kan du være kreativ med fe-lys, plasser dem langs bokhyller eller krøllet inne i glasskrukker for et virkelig magisk utseende. Myke grå vaffelplagg, mørkrosa fløyelsputer og tepper med lang haug med geometrisk trykk vil fullføre det stilige, moderne utseendet.

Ta med botanikken

Hjemmebase

Det er noe virkelig oppløftende med et hjem fylt med grøntområder og innslag av utendørs. Så ta inspirasjonen din fra naturen for å gjøre hjemmet ditt til et varmt, innbydende vinterferiested. Start med en fargepalett av myke, dempede grønnsaker og sølv, og legg deretter til organiske materialer, for eksempel utskårne tredekorasjoner til å henge på treet.

Vinterferiekuler, £12
Butikk

Bladgull og kulekrans, £25
Butikk

Bustugledekorasjon, £4
Butikk

Adventskalender i tre, £25
Butikk

For denne looken, prøv en mørkegrønn Norsk gran og hold dekorasjonene litt sparsommere for å fremheve den mer rustikke stilen. I tillegg til mye grønt i form av kranser og kranser besatt med kongler, plasser krukker som ikke stemmer overens eller vaser fulle av vinterløvverk og blomster langs bordet ditt, med telys og kirkelys i mellom. Andre naturlige innslag inkluderer adventskalendere i tre og linstrømper over peisen.

Skap litt ekstra magi

Hjemmebase

For de som elsker litt drama i interiøret, vil mørk midnattsblues blandet med aquas, fioler og metallikk legge til et lag av overflod til din festlige dekor. Inspirert av nattehimmelen, Homebase's Midnattsmagi serien har også himmelinspirerte blinkende lys og speilkuler i glass for å gi glans til feiringene dine.

Midnight Magic-kuler, £12
Butikk

Kule i speilglass, £3
Butikk

Sølvstjernetrelys, £9
Butikk

Fløyelslinpute, £22
Butikk

Velg et tre som ser luksuriøst ut, for eksempel Homebases forhåndsbelyste Wienergran og lag det opp med former og nyanser fra hele galaksen. Legg til ekstra effekt med glassboller og krukker fylt med kuler, og varme lys hengt rundt speil og over møbler. Denne looken passer perfekt til en velfylt barvogn, bronse- og kobberfinish og surringer av gløgg.

Handle Husets vakre juleserie på Hjemmebase

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.