17 fantastiske baderomsfliser ideer for å inspirere din neste hjemmeoppdatering

instagram viewer

Spar, Spend, Splurge: Plantepottestativer

Når du designer en baderom, det er bare en viss spenning du kan få av å velge en servant eller et dusjkabinett. Den virkelige moroa er å velge fargetoner, teksturer og mønstre i baderomsfliser. Og mens hvite fliser alltid vil være det klassiske alternativet (og det er mange ideer for hvite baderomsfliser i vår roundup,) det er en hel verden av fargerike, mønstrede, malte og ellers slående baderomsfliser å velge fra.

Å velge baderomsfliser kan være litt av en balansegang mellom praktiske hensyn – hvor godt de er rene, hvor motstandsdyktige de er mot slitasje – og designbeslutninger rundt farge, stil, form og plassering.

Vi ser på noen smarte flisleggingsideer, fra håndmalte fliser for elegant har vegger, til storskala terrazzofliser og små iriserende mosaikker, og vurder også noen store fliser trender – fremveksten av våtrommet, den beste imiterte marmoren og retur av kit kat-flisen, for bare å nevne Noen.

Vi har gjennomsøkt de beste flisutstillingsrommene og forhandlerne slik at du ikke trenger det. Les videre for å finne 17 av de beste baderomsflisidede...

insta stories