Briter lager over 50 millioner liter maling, sier ny studie

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

Det er nok maling til å belegge Skottlands UNESCOs verdensarvliste, Forth Rail Bridge, 212 ganger.

Storbritannias husholdninger lager til sammen over 50 millioner liter maling, som utgjør store bærekraft- og miljøspørsmål, forskning av Royal Society of Chemistry har funnet.

Vi er alle for rimelige forbedringer i hjemmet, men vet du hvordan du kaster malingspotter på riktig måte? I følge a YouGov studie av 4398 voksne, 73 prosent innrømmer at de har gjemt bort potter med ubrukt dekorasjonsmaling, mens 67 prosent sier at de ikke vet om deres lokale gjenvinningsanlegg vil tillate dem å levere tomme potter.

Til tross for at det blir ødelagt i løpet av noen måneder hvis det oppbevares feil, er hovedgrunnen til å beholde maling fordi briter ønsker å reparere eller male vegger på nytt i fremtiden (73 prosent), og 30 prosent sa at det føltes som bortkastet å bare kaste halvbrukt maling bokser.

Det kan virke ufarlig å oppbevare noen potter i garasjen, men maling inneholder skjulte kjemikalier kalt polymerer i flytende formuleringer (PLF). Til tross for at de er laget med ikke-fornybare ressurser, blir hele 98 prosent av Storbritannias malingsavfall enten brent eller sendt til deponi.

insta stories

På baksiden av disse nye funnene Royal Society of Chemistry ber nå den britiske regjeringen om å gi bedre støtte til lokale gjenbruks- og resirkuleringsinitiativer. I mellomtiden krever også populære malingsmerker, inkludert Dulux og Farrow & Ball, at mer må gjøres.

hvit maling og pensel

Yagi StudioGetty bilder

Relatert historie

15 malingsproblemer og hvordan du kan fikse dem

«Vi har funnet ut at de fleste husholdninger har bokser med maling i skap, boder og garasjer – og at mens forbrukerne ønsker å kunne resirkulere, de møter et postnummerlotteri, noe som gjør det unødvendig vanskelig å gjøre det rette, sier professor Tom Welton, president i Royal Society of Kjemi.

'All denne malingen inneholder enorme mengder verdifulle polymerer i flytende formuleringer for å hjelpe den å feste seg til veggene dine. Det er uholdbart å kaste bort en slik vare, og vi risikerer miljøskade ved å ikke gjenbruke og resirkulere, så vi oppfordrer forbrukere til å skrive til sine parlamentsmedlemmer for å bidra til å fremheve dette problemet.'

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på nettstedet deres.

TV-programleder, Linda Barker, legger til: «Vi har alle et ansvar for å være mer bærekraftige, og det er allerede et stort trend for å ta mer miljøvennlige valg ved kjøp av maling, så vi vet at det er vilje til å gjøre dette. Vi trenger snarest flere fasiliteter og måter for folk å kunne resirkulere og gjenbruke uønsket maling, slik at det ikke går dårlig å sitte i et skur – eller havne i forbrenning eller på søppelfylling.'

For mer informasjon om resirkulering av maling, sjekk Resirkuler nå for å se om din lokale avfallsgjenvinningsstasjon tar imot rester. Alternativt kan du gå til kommunens nettsted for flere råd.

Følg Hus vakkertInstagram.


Soveromsredigering

Pure Cotton Butterfly Blomster Sengesett

Pure Cotton Butterfly Blomster Sengesett

marksandspencer.com

£39.50

KJØP NÅ
Priya sidebord

Priya sidebord

dunelm.com

£149.00

KJØP NÅ
Diamond Tufted Pute

Diamond Tufted Pute

jdwilliams.co.uk

£14.00

KJØP NÅ
Jaipur Kast Jade

Jaipur Kast Jade

Christy christy.co.uk

£112.00

KJØP NÅ
Rocco Cream Shaggy Tassels Rug

Rocco Cream Shaggy Tassels Rug

landofrugs.com

£130.00

KJØP NÅ
Fern Scent Diffuser - Grå

Fern Scent Diffuser - Grå

madebyzenamara.com

£68.00

KJØP NÅ
Java Overreach bordlampe, naturlig rotting

Java Overreach bordlampe, naturlig rotting

LAGET

£69.00

KJØP NÅ
Gomi Papir Bin - Karamell

Gomi Papir Bin - Karamell

OYOYamara.com

£29.00

KJØP NÅ

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.