12 smarte designideer for små bassenger som får en stor stil

instagram viewer

I denne vakre Sonoma-eiendommen av arkitekten George Bevin og designeren Ken Fulk, omgir et smalt vannområde utendørsområdene og eliminerer behovet for utsiktshemmende rekkverk. Den hekter seg rundt terrassen og fortsetter rundt svingen, og strømmer inn i et større basseng bak huset, men vi ville definitivt være villige til å inngå kompromisser og bare ha det smale bassenget avbildet her!

Forfatteren Frances Schultz's Hamptons-hytte er et bevis på at selv et lite bassengområde kan ha et sjarmerende bordlandskap, komplett med frodig landskap og god plass til å underholde. En steinsti fører fra spisestuen til bassenget og høye hekker forbedrer privatlivet til tross for nærliggende naboer.

Ingenting fullfører et basseng som en Instagram-verdig bassengflott - og det beste er at en flottør kan passe inn i bassenget i alle størrelser! Vi graver også utlegger med diamantmønster mellom svømmebassenget og klubbhuset designet av Lindsey Lane.

Designer Fitz Pullins Jacksonville, Florida, hjemme balanserer en beskjeden bakgård og enda mindre basseng med et dramatisk tre og klatrende vinstokker. "Naboene våre er som:" Å, dere er de med det lille bassenget, ikke sant? Det er oss, ler designeren. Selv om de ikke fikk plass til et svømmebasseng i full størrelse i hagen deres, klarte de å installere et saltvannsbasseng!

insta stories

Hvis du ikke er sikker på hva du skal omgi bassenget med, ta litt inspirasjon fra landskapsarkitekturdesignstudio Terremoto og legg til blåstein der det er mulig.

Mark D. Sikes vet en ting eller to om å skape et perfekt blått og hvitt rom, og denne hytten – hentet fra Redwood Empire Awning – gir oss lyst til å pusse opp våre egne bassengområder.

Hekker er mye penere enn gjerder, og de tjener samme formål: å gjøre plassen din så privat som mulig.