Hvor er Love It eller list det filmet?

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

  • Elsk det eller list det oppfølger huseiere som må bestemme mellom å flytte til et nytt hus, eller bo i sitt renoverte.
  • HGTV -serien finner sted i en sørlig by som faktisk er rimelig å bo i.

Elsk det eller list det opp har vært en stift av vårt HGTV binge-watching i årevis. Serien groper Hilary Farr og David Visentin mot hverandre når de prøver å overbevise huseiere om å bli i det renoverte hjemmet, eller selge det og flytte inn i en ny bygning.

Vi stiller inn av mange grunner: David og Hilary's krangel, for en. (Selv om tør du ikke kalle Hilary en mobber, sånn at du ikke vil håndtere fansenes raseri.) Det andre er å forfølge all den misunnelsesverdige eiendommen, samt få ideer for hvordan du kan revidere plassen din.

Men med alle de forskjellige monetære begrensningene som variere morsomt fra par til par, det får oss alltid til å lure på hvor Elsk det eller list det opp

insta stories
er faktisk filmet. I motsetning til noen av de andre seriene som er satt i Canada eller Bahamas, Elsk det eller list det opp foregår faktisk i en sjarmerende by du virkelig kunne flytte til i dag.

elsk det eller list det opp

Catherine Nguyen

Det er riktig, serien sendes i Raleigh-Durham i North Carolina. Ifølge et innlegg på HGTVs nettsted, må du bo i det området eller innen en 45-minutters kjøretur fra trekanten. Den andre vurderingen du trenger er å ha et "rimelig oppussingsbudsjett." Teller 100 dollar, eller???

På alvor, Zillow rapporterte at middels boligverdi i Raleigh er rundt $ 283K, mens medianprisen på boliger som er oppført for øyeblikket, er rundt $ 339K. Så hvis det virker rimelig for familien din, så er det kanskje på tide å slå opp David og Hilary.

Følg House Bvakkert på Instagram.

Fra:Country Living USA

Megan SteinMegan Stein er administrerende redaktør for The Pioneer Woman, og fører tilsyn med underholdning, funksjoner og nyheter for nettstedet.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.