Årets Oscar-scene inkluderer over 90 000 Swarovski-krystaller

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

Den 94 Akademi pris avholdes denne søndagen 27. mars – noe som betyr at seere og deltakere vil bli behandlet på en stjernespekket kveld, komplett med en like iøynefallende scenedesign. I år har Swarovski slått seg sammen med designeren David Korins (som skapte settene for Broadway-produksjoner som Hamilton og Kjære Evan Hansen) for å konstruere en scene laget av mer enn 90 000 Swarovski-krystaller. Dette er 14. gang det østerrikske merket samarbeider om Oscars scenedesign.

david korins oscars scenografi akademipriser 2022 94. årlige swarosvki-krystaller

Linda Pianigiani

"Det vakre med å jobbe med Swarovski-krystaller er at du bruker dem akkurat slik de er," skrøt Korins i en utgivelse. "De skinner og glitrer slik du vil at de skal. Det er ikke behov for naturskjønne forbedringer – det du vil gjøre er å fremheve det de allerede er ment å gjøre, og det er å fange og reflektere lys vakkert."

david korins oscars scenografi akademipriser 2022 94. årlige swarosvki-krystaller

Linda Pianigiani

Hundrevis av håndverkere jobbet for å bringe visjonen til live i løpet av tusenvis av timer. I følge en pressemelding beskrev Korins den store skapelsen som en «dynamisk portal inn i fremtiden der vi handler med valutaen elektrisitet og eleganse».

insta stories

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på nettstedet deres.

Scenen har en kuppel og to flytende kuler, sammen med tråder av både Swarovski-krystaller og LED-lys, som skaper en overdådig optisk illusjon. Og bare ett teppe på scenen inneholder hoveddelen av Swarovski-krystallene – 80 000, for å være nøyaktig.

"Jeg er inspirert av ideen om å skape et miljø der folk kommer sammen igjen for å feire samhold, høy glamour og håp for fremtiden etter så lang tid borte," forteller Korins Hus vakkert.

Vil du se det fantastiske settet i aksjon? Se Oscar-utdelingen denne søndagen 27. mars på ABC, fra 20.00 til 23.00 EST, direkte fra Dolby Theatre i Los Angeles. I tillegg, klikk her for å se hvordan Hus vakkert rangert årets nominerte for beste produksjonsdesign.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Mary Elizabeth AndriotisAssociate EditorMary Elizabeth Andriotis er House Beautifuls assisterende redaktør, hvor hun dekker historiske hjem, underholdning, kultur og design.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.