Hvem er Francesca Grace? Bli kjent med Los Angeles Designer og Stager

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av varene du velger å kjøpe.

neste bølge-logo

Det er ikke mange designere som kan si at de har begynt å speeddekorere en tacobutikk. Så er det Francesca Grace. Som ung jente hjalp hun moren sin med å sette opp eiendommer for jobben som eiendomsmegler – «det tillot meg å være kreativ og utforske farger, teksturer og utskrifter», minnes Grace, som pleiet dette "elsker å skape rom av tomme lerreter" til hun kunne gjøre det på egenhånd. Et av hennes tidligste prosjekter som ung profesjonell dukket opp da faren til Grace bestemte seg for å gjøre om sin mangeårige italienske restaurant til et tacosted. Tidslinjen? Tre dager.

"Fra å påføre tapet, håndmale et veggmaleri, til å henge opp kunst og dekor, forvandlet jeg rommet helt på egenhånd," husker hun. "Jeg vil si at dette prosjektet markerte begynnelsen på min designkarriere."

En periode med å jobbe for den LA-baserte designeren Adam Hunter viste seg også formativ, og nå deler Grace tiden sin mellom iscenesetting og design av interiør i firmaet sitt,

insta stories
Francesca Grace Hjem. Hennes forkjærlighet for levende, fargerikt interiør skiller seg ut, spesielt i havet av bleke eiendomsoppføringer. “Jeg elsker å kombinere farger og mønstre-på-mønstre for å få en plass virkelig pop,» hun sier. "Jeg elsker sjelfulle og kultiverte rom, og jeg er en stor fan av lunefulle utskrifter og uventede teksturer som viser frem kundenes personligheter... jeg ønsker at hvert rom skal være følelsesmessig transformerende." Grace er avhengig av vintage-stykker for å skille arbeidet hennes, og er stort sett ikke redd for noe når det kommer til dekorering: "Å ta risiko vil gjøre deg i stand til å utfordre deg selv, flytte dine egne grenser og bli en bedre versjon av deg."

moderne stue med oliven sofa
En stue fra Grace har skulpturelle former og kraftfulle farger.

Pierre Galant


Bli kjent med Francesca Grace:

Fortell oss...

Hva skiller arbeidet ditt?

Jeg er en maksimalist. Jeg elsker å kombinere farger og mønstre på mønstre for å få en plass virkelig pop. Jeg elsker sjelfulle og kultiverte rom, og jeg er en stor fan av lunefulle utskrifter og uventede teksturer som viser frem kundenes personligheter. Jeg har også en sterk tro på sparsommelige vintageartikler for å skille designene mine fra det vanlige.

Hvordan vil du at kundene dine skal føle seg i rommet sitt?

Hvis en klient lever et kaotisk liv, ønsker jeg å skape et rom som beroliger dem. Hvis en klient elsker å være vertskap, ønsker jeg å skape rom som stimulerer spenning og energi. Som designer tror jeg det er veldig viktig å tilpasse seg kundens livsstil.

Hva eller hvem var ditt første designforelskelse?

Mitt første designforelskelse var Kelly Wearstler – måten hun kombinerer farger, former og mønstre på er virkelig magisk!

Din nåværende designforelskelse?

Mitt nåværende designforelskelse er Candy Murray, som er en stor del av designen og stylingen til SoHo-husene rundt om i verden. Hun er et friskt utseende på design som utstråler moderne chic med bohemske innslag.

Hva er ditt favorittrom å designe?

Jeg kommer fra en stor italiensk familie og mat er hjertets hjerteslag i hjemmet, og jeg pleier å designe spiserom som reflekterer dette mantraet.

Hva ville vi bli overrasket over å lære om deg?

Jeg er mor til 5 høner, 2 katter og en hund.

Hva er det første noen bør gjøre når de flytter inn i et nytt rom?

Et fantastisk tapet er en slik stemningsforsterker og kan tjene som et flott fokuspunkt, og du kan bruke kunst og møbler til å knytte inn designet.

Hva er undervurdert i å dekorere?

Bland travle mønstre – du kan alltid heve et hjem med lekne og lunefulle utskrifter, og bruke farger til å forankre hele rommet.

Hva er din favoritt og hvorfor?

Ting å samle på:

Tchotchkes, kunst og stykker som involverer kyllinger

Designtid/stil:

Rokokko

Malingsfarge:

Yorktowne Green av Benjamin Moore

Kunstner eller kunstverk:

Pablo picasso

Lokalt shoppingmål:

Candid Home (de beste vintagemøblene i Los Angeles!)

Online-butikk:

1stDibs—Jeg elsker et godt vintagefunn!

Reisemål:

Paris. Jeg elsker kunst, arkitektur og mote. Det er en dynamisk og romantisk by, og et av de få stedene i verden som hele tiden inspirerer meg i mitt designarbeid.

Dekorelement du kjøper fra Amazon:

Smeg hvitevarer. Selv om Smeg-produkter er praktiske hvitevarer og kjøkkenartikler, fungerer de som benkedekor med sin retro-chic vibe og morsomme farger.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.