De 12 beste korallfargene for å lysne opp veggene dine

instagram viewer

Zoe Feldman valgte denne dempede korallfargen for Framebridge Administrerende direktør Susan Tynans inngangsparti. "Den viser kunsten så vakkert og har et så kraftig og virkningsfullt øyeblikk når du går inn," sier designeren. "Det føles veldig friskt, men også klassisk. Det er utrolig hvilken flott bakgrunn det er for alle rammene!"

For veggene på datteren Elizas soverom, designer Amanda Lindroth gikk med denne bleke korallen, som komplementerer grønnproppene spredt over hele rommet.

"Kunderne ønsket virkelig noe som føltes friskt, morsomt og alle sammen fornøyde," sier JL Design grunnlegger Jessica Davis av denne funky kroken hun skapte for en familie som ønsket et utradisjonelt rom for å "lounge, snakke og nyte en cocktail."

Kevin Isbell forvandlet et hjørne av familierommet i et strandhus i Nantucket til et mudderrom, og panelet veggene med perleplater malt i en strålende korall som minner om sommeren.

Anna Spiro søtet skapene på dette muntre kjøkkenet med en myk, blek korall. For et lignende utseende, prøv Prairie Rose av Behr.

insta stories

Caitlin Jones Ghajar valgte en ekstremt lys korall for en tenåringsjentes soverom som er "feminin, men ikke altfor sakkarin," bemerker hun. "Det var et nydelig bakteppe for de lysere bringebærtonene i rommet."

En levende korall gir liv til dette asymmetrisk formede soverommet SpotLab medgründer Tessa French, der designeren "installerte trim på en måte som gir deg følelsen av at du setter seg inn i en solnedgang, i det flyktige øyeblikket når solens vinkel endrer fargen på alt."

"Det utfyller enhver hudtone," sier designer Mary Jo Fiorella av den lyse, skarpe fargetonen. "Hvilken bedre farge for å få deg til å føle deg varm og vakker?"