13 beste utendørs lys å brenne – hage lys

instagram viewer

Dette M&S utendørs lyssettet er en av våre favoritter. Tenn veken og se LED-lysene blinke ved siden av levende lys. Vi har disse hjemme og er veldig fornøyde med dem. Settet er også tilgjengelig i sølv.

Brenntid: 20 timer.
Merknader:
Sitronella, verbena og bukt.

Med sitt kunstige Van Gogh-inspirerte design, er dette utendørslyset ideelt hvis du vil lysne opp uteservering. Med omtrent 70 timers brenntid betyr det at du kan nyte det hele sommeren og utover. Plukk opp en pakke med tre for £31,99.

Brenntid: 70 timer.
Merknader:
Citronella.

Disse livlige flerfargede lysene vil legge til en fargetone til hjemmet ditt utendørs. Når de er tent, endrer gradientglasskrukkene farge, noe som gir noe ekstra til utendørsbordbildet ditt. Noter av verbena og bukt gir en fruktig, forfriskende blanding som er perfekt for en lun sommerkveld.

Brenntid: 20 timer.
Merknader:
Sitronella, verbena og bukt.

Dette utendørslyset har gode øko-egenskaper. Bivokssmelten og bomullsvekene er bærekraftig hentet, mens gryten er laget av resirkulerte materialer. Disse søte små pottene er tilgjengelige i tre størrelser: small, medium og large.

insta stories

Brenntid: 3,5 timer (liten); 15 timer (middels); 20 timer (stor)
Merknader:
Honning og sitronella

Sett disse telysene inn i din hagelykter for å hjelpe til med å bade uteområdet ditt i en myk, varmende glød. Soyavoks er generelt bedre for miljøet enn menneskeskapte parafinalternativer og har en tendens til å brenne lenger, noe som gjør dette til et vinn-vinn-kjøp. De er også tilgjengelige som vokssmelter.

Brenntid: 4-6 timer per telys.
Merknader:
Sitrongress og sitronella.

Hvor pene er disse lysene? De kommer i en vakker hvit og blåmønstret boks og lokk, som minner om en middelhavshage. Stil med terrakottapotter, en fancy mosaikk bistro sett, og overhead hagelykter for en skikkelig feriefølelse.

Brenntid: 75-90 timer.
Merknader:
Citronella

Gode ​​gamle Yankee Candle er alltid en pålitelig kilde for brannskader, så vi var spente på å se det nylig utgitte utvalget av utendørs stearinlys for 2022. Laget med skarpe blomstertoner og en mintaktig undertone av rosmarin, fremkaller dette stearinlyset den trøstende lukten på bakken etter en regndusj.

Brenntid: 24 timer.
Merknader:
Eple, sitrus, rose, syklamen, liljekonvall, blomster og citronella.

En annen av våre favoritt Yankee-alternativer her. Fullpakket med lette blomstertoner over en dvelende muskbase, den er kraftig, men likevel frisk, og vi elsker den. Definitivt en til å lyse for å komplettere en romantisk kveld under stjernene.

Brenntid: 24 timer.
Merknader:
Hostablader, lindeblomst, sitron, blåregn, vannliljer, geranium, musk, sedertre og citronella.

Dette er et absolutt røverkjøp til i underkant av £3. Da vi prøvde den, vurderte vi den virkelig skarpe revitaliserende duften som holdt seg godt etter at vi blåste den ut. Det var heller ingen tegn til mygg!

Brenntid: 13 timer.
Merknader:
Sitrongress og sitronella.

Dette overdimensjonerte lysets beroligende blå, grønne og hvite design vil gjøre et vakkert midtpunkt på hagebordet ditt. De forfriskende sitrongressundertonene har også en nydelig søt aroma.

Brenntid: 33 timer.
Merknader:
Sitrongress og sitronella.

Med hint av søt grønn te, vil denne beroligende duften hjelpe deg å slappe av i hagen. Når alt er brent ned, resirkuler den stilige terrakottapotten og bruk den til å huse små urter eller blomster.

Merknader: Sitronella og grønn te.

Her er en større versjon av lyset ovenfor i en frisk myntegrønn holder. Med fem veker vil den gi en stor koselig glød til hangouts sent på kvelden. Den er også tilgjengelig i en elegant svart matt finish.

Merknader: Sitronella og grønn te.

Dette er teknisk sett ikke et utendørs stearinlys, men siden blandingen er tilsatt citronella, kan den fortsatt bidra til å forhindre insekter fra å krasje hagefesten din. En blanding av berusende rosmarin og glødende eukalyptus vil garantert få deg til å føle deg fornyet. Marinegryten ser også super sofistikert ut.

Brenntid: 50 timer.
Merknader:
Eukalyptus, rosmarin, appelsin, citronella, anis og timian.