George Clarke's Flipping Fast With Stuart og Scarlette Douglas

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

Arkitekt George Clarke vil være vertskap for Channel 4s nye eiendomsserie i konkurransestil, Bla raskt, sammen med dyktige eiendomsutviklere, søsken Scarlette og Stuart Douglas.

Sendes onsdag 25. mai kl. 21.00, George Clarke snur fort følger seks team fra hele Storbritannia som tror de har det som skal til for å gjøre den store tiden som eiendomsgründere. Og når de forsøker å forvandle noen av de mest uelskede bygningene i landet, følger det med en livsendrende mulighet til å starte sin egen eiendomsvirksomhet.

Hver spirende utvikler vil få en enorm investering på £100 000 for å kickstarte virksomheten deres, og konkurrere mot hverandre for å se hvem som kan tjene mest på eiendom på bare 12 måneder.

Fantastiske rom vert George, og Verste huset på gaten programledere Scarlette og Stuart, vil være tilgjengelig for å tilby støtte og råd. Stuart sier at den seksdelte serien "lover å ha mange tips og innsikt for seere hjemme som tenker på å komme inn i eiendomsspillet".

insta stories

Utviklerne vil først få sjansen til å finne ut hvordan konkurrentene deres har det når hver eiendomsoppføring publiseres. Men på slutten av prosessen vil den mest vellykkede eiendomsflipperen bli avslørt, og ikke bare får de beholde fortjenesten deres, men vinneren får en pengepremie på hele investeringen på £100 000 gitt til dem i begynnelsen av prosess.

«Jeg er veldig spent på å jobbe videre med Scarlette og Stuart Bla raskt å hjelpe våre konkurrenter gjennom den følelsesmessige berg-og-dal-banen med eiendomsutvikling, sier George. "Dette vil være en konkurranse med høy innsats uten like med en livsforvandlende pris for de mest suksessrike utviklerne."

Et sted i solen's Scarlette legger til: 'Stuart og jeg har virkelig gledet oss til denne serien hvor vi skal komme med rettferdige råd til spirende eiendomsgründere. Vi er ikke alltid enige om metodene, men når det gjelder å oppnå de beste resultatene, er vi på samme side.'

Melanie Leach, administrerende direktør i produksjonsselskapet South Shore, sa: "Å vende hus er en jobb som millioner av oss drømmer om av og vi er glade for at C4 i dette splitter nye formatet kommer til å gjøre den drømmen til virkelighet for deltakerne på Bla raskt.'

• George Clarke's Flipping Fast, onsdag 25. mai kl. 21.00 på Channel 4

Følg Vakkert hus Instagram.


Lagringsredigering

Hornton lagringsenhet

Hornton lagringsenhet

gardentrading.co.uk

£210.00

KJØP NÅ
Marlborough kabinett

Marlborough kabinett

gardentrading.co.uk

£250.00

KJØP NÅ
Kork sammenleggbar oppbevaringsboks

Kork sammenleggbar oppbevaringsboks

Dunelmdunelm.com

£4.00

KJØP NÅ
Arras 2-dørs garderobeskap

Arras 2-dørs garderobeskap

£152.99

KJØP NÅ
Matilda Eco Velvet Sammenleggbar Oppbevaring Ottoman

Matilda Eco Velvet Sammenleggbar Oppbevaring Ottoman

Dunelmdunelm.com

£12.50

KJØP NÅ
Toups 3-dørs skyvegarderobe

Toups 3-dørs skyvegarderobe

£719.99

KJØP NÅ
Penelope Grey Tallboy

Penelope Grey Tallboy

Dunelmdunelm.com

£103.20

KJØP NÅ
Modulær Fulton 3-hylle bred hylleenhet

Modulær Fulton 3-hylle bred hylleenhet

Dunelmdunelm.com

£173.00

KJØP NÅ

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor i House Beautiful UK hvor hun er opptatt med å avdekke morgendagens største boligtrender, alle samtidig som den leverer stilig rominspirasjon, småromsløsninger, enkle hageideer og husomvisninger til de hotteste eiendommene på marked.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.