The Barker and Stonehouse x Lick Color Collab du vil elske

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen.

Barker og Stonehouse har inngått samarbeid med Lick for å lage et begrenset opplag av malte møbler. Kolleksjonen spenner over tre serier og syv strålende farger, og kombinerer utformede møbler med trendy bærekraftig maling.

'Farger i hjemmet har gjort en enorm oppblomstring de siste par årene, men det har vært vanskelig å finne spennende fargerike skap utenfor kjøkken og skreddersydd sektor. Å bygge bro over dette gapet er der ideen til Barker og Stonehouse X Lick-møbelserien begynte, sier Claire Hornby, Head of Creative hos Barker og Stonehouse.

Enten du skal innrede soverommet ditt eller møblere ditt stue, bare velg en av de lekre oppbevaringsløsningene (det er 15 produkter å velge mellom inkludert nattbord, sminkebord og kommoder), velg deretter en av de syv planetvennlig Slikk maling farger for å gjøre den til din egen.

Det er tre møbelserier – Olivia, Quinn og Theodore. Riflet fronter og elegante messingbeslag finnes i hele Olivia- og Quinn-seriene Theodore innkapsler en klassisk moderne countrylook med topper av mangotre og elegant svart metall håndtak.

insta stories

Hver del i samlingen er laget av bærekraftig hentet tømmer. Dette, kombinert med Licks vannbaserte, lav VOC-maling, gir det Barker og Stonehouse beskriver som en "vakkert bevisst kombinasjon". I tillegg er hvert stykke håndmalt på bestilling, og når en vare er levert, vil et tre plantes i samarbeid med Barker og Stonehouse sitt skogplantingsprogram, Trees4Trees.

Ta en titt på noen av våre favoritter i sortimentet...

1Stor kiste med fire skuffer
barker og steinhus x slikkesamling

Barker & Stonehouse/Lick

Blå møbler vil forankre ethvert rom for å gi en sterk og slående uttalelse. Med fire romslige skuffer er denne store kommoden i mangotre en ideell oppbevaringsløsning for soverom, stuer eller lekeområder for barn.

KJØP NÅ

2Sidebord
barker og steinhus x slikkesamling

Barker & Stonehouse/Lick

Designet for å passe både klassiske og moderne interiørstiler, denne trenden nattbord vil gi et praktisk sted for deg å plassere en lampe eller sette ned boken etter å ha lest. Den er laget av mahogni og metall og er ferdig i et utvalg av syv Lick-malinger.

KJØP NÅ

3Kommode med seks skuffer
barker og steinhus x slikkesamling

Barker & Stonehouse/Lick

Denne kommoden med seks skuffer er tilgjengelig i syv lekre utførelser, og er håndmalt av Barker og Stonehouses håndverker i samarbeid med Lick. Vi er store fans av denne naturinspirerte skoggrønne nyansen (grønn 05), men elsker også de gule, røde og blå nyansene for å gi et dramatisk, om enn fargerikt utsagn.

KJØP NÅ

4Kommode med seks skuffer
barker og steinhus x slikkesamling

Barker & Stonehouse/Lick

Et stilig hjem krever statementmøbler for å imponere. Hvis du er på jakt etter den perfekte oppbevaringsløsningen, bør du vurdere denne skreddersydde kommoden med seks skuffer – ideell for klær, sengetøy, nips eller tilbehør.

Barker og Stonehouse forklarer: «Fra livlige dristige farger til mykere pasteller, det er en nyanse som passer alle. Våg å være annerledes med en romslig oppbevaringsløsning som er umulig å glemme.'

KJØP NÅ

5Kommode med tre skuffer
barker og steinhus x slikkesamling

Barker & Stonehouse/Lick

Leter du etter vakre måter å bringe rødme inn i hjemmet ditt? Gå pen i rosa med denne hodevendende kommoden med tre skuffer laget av mahogni og metall. Den har ben i børstet messing og matchende håndtak.

KJØP NÅ

6Kommode med fem skuffer
barker og steinhus x slikkesamling

Barker & Stonehouse/Lick

En rød kommode er ideell for et moderne rom, og utseendet fungerer best når det blandes med nøytrale. Med fem praktiske skuffer er dette designet ideelt for oppbevaring av klær og tilbehør på soverommet. Hvis rødt ikke er fargen din, vil du være glad for å vite at det er seks andre farger å velge mellom.

KJØP NÅ

Følg Vakkert husInstagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukere med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.