Alt du trenger å vite om Hollywood Regency Design

instagram viewer

Hvis jo mer glam, jo ​​bedre er hjemmeinnredningsmantraet ditt, du må vite om Hollywood Regency. Vi tipper at du sannsynligvis har en ide om hva det er, og du har helt sett det utført før, men du kan stusse over hvordan det ble til. Eller kanskje du bare trenger en oppfriskning på hva som er og ikke regnes som Hollywood Regency, så dette er alt du trenger å vite for å forstå den klassiske designstilen.

Det dateres tilbake til Hollywoods gullalder.

Hollywood Regency kom ut av Hollywoods gullalder, på 1930-tallet. Produsenter og regissører ønsket å bringe ekstra stjernekraft til filmene sine, så de dekorerte med seriøs overflod i tankene. Dette ble deretter oversatt til hjemmeinnredning for tidens store stjerner, som Joan Crawford.

Møbler, Rom, Interiørdesign, Soverom, Eiendom, Vegg, Stue, Bygning, Gulv, Seng, pinterest-ikon
Ryan Garvin

Det er en forbindelse til Art Deco og Midt Century Modern.

Hvis du noen gang har fått seriøs art deco eller moderne vibber fra midten av århundret fra Hollywood Regency, ville du ikke tatt feil. Mens møbler har mye til felles med midten av århundret i silhuettene og de rene linjene er detaljene, som mønster og farge, inspirert av art deco. "Selv om art deco har en lignende teft for overflod, har den ikke den frekke eklektisismen som Hollywood Regency kan skryte av, og den er heller ikke like moderne," interiørdesigner Caitlin Murray fra

insta stories
Svart lakk design sier. "Når det kommer til moderne fra midten av århundret, er stilen mye mer maskulin og mye mindre utsmykket enn Hollywood Regency. Det er også mange naturlige trefinisher som du rett og slett ikke ser fra Hollywood Regency."



Benkeplate, rom, kjøkken, skap, møbler, turkis, grønn, interiørdesign, eiendom, tak, pinterest-ikon
Med tillatelse fra Black Lacquer Design

se mer på Svart lakk design.

Det er ikke noe slikt som for glam.

Nummer én design leietaker av denne stilen er å bringe glam. Du vil ha overdådig, rik tekstur, overdådige detaljer og luksuriøse aksenter. Du prøver å få plassen til å føles så overdådig som mulig, så hvis du synes du gjør for mye, har du sannsynligvis klart det. "Hollywood Regency handler om å kommunisere overdådig glamour på en måte som ikke er tett eller for selvseriøs," sier Murray. "Med denne stilen bøyd mot unapologetisk maksimalisme, har Hollywood Regency rikt lagdelte teksturer, høykontrastmønstre, metalliske finisher og livlige farger."

"Det er alltid en vakker blanding av epoker og stiler som fungerer sammen for å skape rommet."

Farge og mønster mangler aldri.

Du vil ikke finne mangel på farger eller mønster i Hollywood Regency, men begge er definitivt brukt strategisk. Fordi mønstrene og fargene som brukes er så dristige, vil du ikke gå over toppen. Innredning holdes vanligvis i samme fargepalett, og bare ett eller to mønstre brukes, så det føles ikke for travelt. Svart og hvitt er en god fargekombinasjon, og juveltoner er integrert for farger. Metallikk, som messing, er også en stift. "Selv om du vil se mye svart-hvitt-kontrast, er det massevis av fryktløse farger i Hollywood Regency-rom," sier Murray.


Våre favoritt Hollywood Regency Spaces
Møbler, Rom, Bord, Interiørdesign, Vegg, Turkis, Stol, Hjem, Stue, Spisestue,

Hollywood Regency Furniture Leans Small-Scale.

De møbler er ikke ment å være fokuspunktet av designstilen, så det har en tendens til å være småskala. Det handler mer om å underholde, åpne planløsninger og sentrere et rom rundt måten folk vil samhandle med hverandre i det. En stor trend er lakkerte overflater– fra en credenza, til et spisebord, til et nattbord. Lyse, blanke møbler er et must.

Det er alt i detaljene.

Fordi møblene ikke behersker plassen, lener Hollywood Regency seg tungt på dekoraksentene for å frembringe glamour. Luksuriøst stoff og tekstiler er innlemmet, som fløyel, silke og til og med pels. Du finner også skulpturerte tepper, messing- eller gullbeslag, krystall, frynser og massevis av prangende tilbehør. "Jeg elsker den elegant utførte eklektisismen du alltid finner i Hollywood Regency interiør," sier Murray. "Det er alltid en vakker blanding av epoker og stiler som fungerer sammen for å skape rommet."


Handle The Hollywood Regency Style
Malone Cocktail Ottoman
Malone Cocktail Ottoman
Handle på Wayfair
Lakkbrett
Lakkbrett
Handle på West Elm
Willa Arlo Interiors Novak krakk
Willa Arlo Interiors Novak krakk
Handle på Wayfair
Knopp LED MetalCrystal 32
Knopp LED Metal/Crystal 32
Handle hos Joss & Main
Galaxy Star Mirror
Galaxy Star Mirror
Handle på Wayfair
Glam Beige Area Teppe
Glam Beige Area Teppe
Handle hos Joss & Main
Kaplan Sluttbord
Kaplan Sluttbord
Handle hos Joss & Main
Herald Bar Cart
Herald Bar Cart
Handle hos Joss & Main

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hodebilde av Sienna Livermore
Sienna Livermore

Seniorredaktør

Sienna er seniorredaktør i Hearst. Hun bor i Montecito, California med mannen sin og to små.