10 beste stemningsbelysningsideer for soverom 2023 du ikke kan gå galt med

instagram viewer

Få akkurat den rette mengden lys med denne LED-en lampe, som lar deg sykle gjennom tusenvis av varme hvite lys eller farger for å skape en morsom, koselig stemning.

Denne bryteren kan legges til de fleste veggbrytere og fungerer med glødelamper, CFL, LED og halogenpærer for å lage 250 forskjellige belysning nivåer. På denne måten finner du en som passer for enhver aktivitet, enten den er klar til lese en bok.

Mangler du en veggbryter eller har du ikke lyst til å koble til en? Her er et alternativ som lar deg koble til en hvilken som helst lampe med en gløde- eller halogenpære og konvertere den til en mer allsidig dimbar lampe. (Merk: LED-pærer krever en annen modell av samme plugg.)

Bruk disse plug-in LED-lysene for å øke arbeidsbelysningen, spesielt hvis du jobber hjemmefra på soverommet. Lysene kan kobles sammen, så vurder å plassere dem i nærheten av skrivebordet eller hjemmekontorområde.

Still inn denne vekkerklokken på din nattbord og sovne til fem forskjellige naturlyder, eller slapp av med de programmerbare stemningslysene. Du kan også planlegge at lysene skal vekke deg om morgenen.

insta stories

Denne smarte bryteren setter hjernen i bryteren – ikke individuelle lyspærer – slik at du kan slå lysene av og på, dimme og justere dem ved å bruke appen når du ikke er hjemme. Dessuten fungerer det med de fleste smart hjem enheter.

Lys opp a bokhylle med dette Wifi-aktiverte stripelyssettet. Det varme hvite alternativet er avslappende, mens et mylder av farger gir rommet ditt en mer energigivende følelse.

Tenk på stemningsbelysning som en pick-me-up. Det bidrar til å forbedre humøret ditt og gir avslapning. Noen av de beste alternativene er strenglys, fargeskiftende lysdioder eller en lysprojektor.

Angela Belt er den medvirkende assisterende shoppingredaktøren hos House Beautiful. Hun er også interiørdesigner og er programleder for sin egen podcast, The Mood Board. Når det kommer til design, er hun en anerkjent ekspert, og noe av arbeidet hennes vises også i HGTV, Better Homes & Gardens, The Washington Post og mer.