Amazon Fall Decor 2022: De beste hjemmefunnene under $50

instagram viewer

TikTok er besatt av dette genserens værlys, og det er den perfekte duften for høsten. Pluss, den minimalistisk design av lyset gjør det enkelt å plassere hvor som helst.

Ta med deg utendørs med en realistisk-lignende bladkrans som er lett å manipulere med den fleksible ledningen innebygd i designet. Velg mellom ni farger og miks og match dem for en unik høstestetikk.

Du kan ikke nyte din Pumpkin spice latte uten å pare den med riktig krus. Honeycomb-flisekrusene har morsomme slagord som er skreddersydd for høstsesongen, som Sweater Weather, Hello Fall og mer.

Ta med litt luksus til din høstdekor med et stilig brett for å plassere høstkrusene, løs te og andre godbiter. Vi vedder på at du vil elske denne skuffen så mye at du vil holde den ute hele året.

For å avslutte, topp ting med leopardprint treskilt. Å si at dette er bedårende ville være en underdrivelse.

Du kan ikke dekorere høstens hjem uten det ikoniske Buffalo Check-teppet, ikke sant? Vel, denne har over 4000 femstjerners rangeringer fordi den er det vaskbar, vektet og holdbar.

insta stories

Laget av 100 % ull, neste gang er et par hvite gresskar som vil gi raffinement til innredningen din. Du kan også få settet i oransje eller gult for nyanser av farge.

Angela Belt er den medvirkende assisterende shoppingredaktøren hos House Beautiful. Hun er også interiørdesigner og er programleder for sin egen podcast, The Mood Board. Når det kommer til design, er hun en anerkjent ekspert, og noe av arbeidet hennes vises også i HGTV, Better Homes & Gardens, The Washington Post og mer.