Amazon Touch Lamp Salg 2022

Funksjonell, stilig og dimbar – hva mer kan du kreve av en lampe? De O'Bright bærbar bordlampe er alt det ovennevnte, noe som gjør det til en tidenes favoritt Amazon-funn blant de ansatte her på Vakkert hus. Som om vi trengte mer å elske, er prisen også uslåelig. Totalt sett er det den beste Amazon-berøringslampen vi har kommet over.

Selv om Amazons Prime Early Access-salg konkluderte på onsdag, er vi glade for å kunne rapportere at den redaktør-elskede lys kan fortsatt bli fanget for 25 % rabatt på Amazon akkurat nå. I følge assisterende redaktør Kelly Allen, som først oppdaget berøringslampen på restauranter, setter lyset "den perfekte stemningen for middag i stedet for andre tilstrekkelige lyskilder."

Du kan sette den humørfylte bistrostemningen hjemme ved å plassere en av disse lampene på din servering eller kjøkkenbord, eller hvilken som helst kosekrok. Med tre dimbare lysinnstillinger fra lyssterk til jeg-trenger-min-telefon-lommelykt-for å-lese-meny-demping, kontrollerer du virkelig stemningen. Alt du trenger å gjøre er å trykke på den innebygde berøringssensoren for å nå ønsket glød.

O'Bright O'Bright bærbar LED-bordlampe med berøringssensor

O’Bright bærbar LED-bordlampe med berøringssensor

O'Bright O'Bright bærbar LED-bordlampe med berøringssensor

Nå 25% rabatt

$30 hos Amazon

De justerbare lysstyrkealternativene gjør også denne lampen funksjonell utenfor spisestuen. Bruk den på skrivebordet ditt, enten du trenger sterkt lys for å holde deg våken mens du jobber, eller dempet lys for å bli lett etter en lang dag med stirring på en dataskjerm. Eller hold den på deg nattbord og bruk det som leselys før sengetid. Med bare et raskt trykk kan du enkelt slå av lyset når det er på tide å legge seg. I tillegg fungerer den nedre lysinnstillingen for barnehager når du trenger å sjekke den lille, men ikke vil vekke den med sterkt lys.

Det beste av alt er at lampen er bærbar og har et oppladbart batteri (den kommer med en USB-adapter). Og hvis gull ikke er fargen du velger, gull O'Bright lampe er ikke den eneste fargen på salg under Prime Early Access. Du kan velge mellom matt sort, rosa gull eller sølv – avhengig av hva som passer best til din estetikk.

Få O'Bright bordlampe i flere farger
O'Bright bærbar LED-bordlampe (matt svart)
O'Bright O'Bright bærbar LED-bordlampe (matt svart)

Nå 18% rabatt

$33 hos Amazon
O'Bright bærbar LED-bordlampe (rose gull)
O'Bright O'Bright bærbar LED-bordlampe (rose gull)

Nå 18% rabatt

$33 hos Amazon
O'Bright bærbar LED-bordlampe (sølv)
O'Bright O'Bright bærbar LED-bordlampe (sølv)

Nå 18% rabatt

$33 hos Amazon

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hodebilde av Emily Rochotte
Emily Rochette

Frilans-forfatter

Emily Rochotte er en frilansskribent og sjef for sosiale medier som dekker livsstil, reiser og bryllupsinnhold.