Inngangsdørsfargene som kan hjelpe deg med å selge hjemmet ditt

instagram viewer

Hvis du vurderer selge boligen din eller er i ferd med å markedsføre det, vil du vite hvor mange forskjellige ting du må vurdere – og en av de viktigste må være kraften til et førsteinntrykk.

Et godt eller godt førsteinntrykk kan være nøkkelen til at selgere forelsker seg i hjemmet ditt og begynner å forestille seg det som et sted de kan se seg selv bo. Men har du vurdert det aller første kjøpere kan se når de kommer for å se på eiendommen din? Vel, det er alt å gjøre med bremse appell.

«Det er ingen tvil om at som noe av det første kjøpere ser, kan hvordan inngangsdøren din ser ut, bestemme tone for visningen,' Raluca Racusan, fargekonsulent og estimator hos prisvinnende dekorering fast Mal byen grønn, sier.

Raluca deler med Vakkert hus hvordan du gjør de riktige malingsvalgene for hjemmet ditt, fra og med inngangsdør, avhengig av hva du håper å oppnå.

Hva du bør vurdere når du velger en inngangsdørfarge

Ifølge Raluca er det tre hovedting du bør vurdere når du velger inngangsdørfarge - typen potensiell kjøper, plasseringen og stilen til eiendommen.

insta stories

Hun forklarer: 'Tenk først på de menneskene som mest sannsynlig vil kjøpe boligen din – er det i et ungt nabolag, så sjansene er store for at et ungt profesjonelt par flytter inn der?'

Hvis dette er tilfelle, kan det å gi en uttalelse med en dristig dør gi reell innvirkning og dempe appell. Raluca sier en solskinnsgul nyanse, som f.eks Mister David av Little Greene, kunne fungere strålende og få hjemmet ditt til å skille seg ut fra mengden, på en veldig god måte.

HB sier: Rik gul med en varm, oransje glød er optimistiske, innbydende og trøstende, noe som gjør den til et godt valg for eksteriøret ditt.

Hvis du tenker på området hjemmet ditt ligger i, for eksempel et landlig miljø omgitt av natur, kan det være et godt alternativ å speile dette i fargen på inngangsdøren din. «Velg en nyanse som er i tråd med omgivelsene, for eksempel en myk bladgrønn,» foreslår Raluca og peker mot Farrow & Ball's Lichen, en naturinspirert dempet grønn med en underliggende blå tone.

HB sier: Utrolig allsidig, greener har flere variasjoner enn noen annen farge. Salvie og sjøgrønt er friskt og lyst, men likevel avslappende og balanserende.

Til slutt, hva er stilen på eiendommen? Hvis det er et moderne nybygg så en veldig mørk gråblå, som 02.00 fra COAT maling ville se slående ut, legger Raluca til.

mai viktoriansk frostet dørmønster, purlfrostpinterest-ikon
mai viktoriansk frostet dørmønster, Purlfrost
Purlfrost/Dominic Blackmore

HB sier: Primærfarger som blå gir alltid et sterkt uttrykk, og dramatiske, rike mørke nyanser, fra marine til mørkegrå, er sofistikerte og imponerende.

Inngangsdøren farger å unngå

Men ikke alle inngangsdørfarger vil være attraktive for potensielle kjøpere. For å sikre at hjemmet ditt er markedsklart, deler Raluca ytterligere råd:

«Jeg vil anbefale å unngå lyse og krembaserte farger, da de kan bli skitne veldig raskt, og de vil også få en gulaktig fargetone i solen. Også som en generell regel, unngå alt for utenom det vanlige, så husk at du må sørge for at hjemmet ditt appellerer til så mange mennesker som mulig.'

Følg Vakkert husInstagram.


Lagringsredigering
Hornton lagringsenhet
Hornton lagringsenhet

Nå 25% rabatt

£157 hos Garden Trading
Marlborough kabinett
Marlborough kabinett

Nå 25% rabatt

£187 hos Garden Trading
Kork sammenleggbar oppbevaringsboks
Dunelm Cork sammenleggbar oppbevaringsboks

Nå 37% rabatt

£5 på Dunelm
Arras 2-dørs garderobeskap
Arras 2-dørs garderobeskap
£153 på Wayfair
Matilda Eco Velvet Sammenleggbar Oppbevaring Ottoman
Dunelm Matilda Eco Velvet Sammenleggbar Oppbevaring Ottoman

Nå 39% rabatt

£109 på Dunelm
Toups 3-dørs skyvegarderobe
Toups 3-dørs skyvegarderobe
£720 hos Wayfair
Penelope Grey Tallboy
Dunelm Penelope Grey Tallboy
£129 på Dunelm
Modulær Fulton 3-hylle bred hylleenhet
Dunelm Modular Fulton 3 Hylle Bred Hylleenhet
£208 på Dunelm