Prins William vil bli med på BBC Ones DIY SOS for å hjelpe de som er berørt av Grenfell -tragedien

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Prins William vil gå sammen med mannskapet på BBC One's DIY SOS og programleder Nick Knowles for å hjelpe mennesker som er rammet av den ødeleggende brannen kl Grenfell Tower i juni i fjor.

BBC -showet vil påta seg store byggeprosjekter for mennesker og lokalsamfunn som trenger hjelp i kjølvannet av tragedie, som inkluderer å bygge et nytt samfunnshus og erstatte en bokseklubb som ble ødelagt av Brann.

De siste showene skal sendes i to deler senere på året, har Kensington Palace kunngjort.

Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Tirsdag 15. mai blir hertugen av Cambridge med i mannskapet på @DIYSOS på et stort prosjekt for å støtte mennesker som er berørt av den ødeleggende brannen ved Grenfell Tower. pic.twitter.com/S9XUPoW0Xr

- Hertugen og hertuginnen av Cambridge (@KensingtonRoyal) 10. mai 2018
insta stories

William vil besøke det nye stedet i Ladbroke Grove neste uke (15. mai) og slutte seg til folk som har frivillig tid og kompetanse til å fullføre det ambisiøse prosjektet. Han vil møte verten Knowles og DIY SOS team, bli med i en av frivilliggruppene og møt lokale innbyggere som er berørt av brannen.

Første etasje i Grenfell Tower var kjent som en av de beste bokseklubbene i landet, og ble kreditert for å snu livet til mange unge mennesker. Siden brannen har klubben hatt base i et midlertidig hjem på en parkeringsplass.

prins William, Nick Knowles
Prins William med Nick Knowles på DIY SOS i 2015

Getty Images

Arbeider med samfunnet og frivillige, DIY SOS bygger plassen til klubben og et nytt samfunnsområde for flere bruksområder, som vil være tilgjengelig for samfunnet for å bruke en rekke aktiviteter. Westway Trust vil sikre at plassene er tilgjengelige og rimelige for hele samfunnet.

Det viktigste strukturelle arbeidet med bygget er planlagt å bli fullført om kort tid, med William som deltar på den første dagen av passingen.

Etter brannen ved Grenfell Tower - som drepte 71 mennesker - besøkte William familier og først respondenter med dronningen, og The Royal Foundation bidro til å legge til rette for et rom for mental helse Brukerstøtte.

Grenfell

Getty Images

William - som nylig ønsket prins Louis velkommen, hans tredje med barnet Kate Middleton - tidligere dukket opp på DIY SOS med prins Harry, da de kongelige dro for å hjelpe mannskapet med å konvertere hjem i Manchester for veteraner.


Relatert historie

14 av verdens mest fantastiske bygninger

Fra:God rengjøring i Storbritannia

Naomi GordonNaomi Gordon er nyhetsskribent som hovedsakelig dekker underholdningsnyheter med fokus på kjendisintervjuer og TV.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.