Beste vakthunder for å avskrekke innbruddstyver som kommer inn i hjemmet ditt

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Visste du at hunder er den nest beste innbruddstyven etter CCTV? Med over 250 000 boliginnbrudd i året alene i Storbritannia, er det av største betydning å sikre at eiendommen din er trygg.

En tidligere HouseBeautiful.com/uk meningsmåling avslørte det 69 prosent av våre lesere bekymrer seg for sikkerheten i hjemmet (enda mer når de er borte). Bare 31 prosent føler at de har nok sikkerhetstiltak på plass.

Leter du etter flere måter å legge til sikkerhet på din hjem? Fra skjulte kameraer til doble låsesystemer, det er mange måter du kan forhindre at hjemmet ditt bryter inn, inkludert å ha et opptak av en hund som bjeffer, ifølge tidligere innbruddstyver.

Nå, ekspertene på Nettboks har presentert de beste vakthundene for å vurdere å adoptere og ønske velkommen i familien og hjemmet - de er også gode på sette av tyver fra å komme inn på eiendommen din, med Great Dane og Bullmastiff oppført blant noen av toppvaktene hunder.

insta stories

1. Akita

Intelligent, våken og modig, Akita -rasen er en utmerket vakthund. Imidlertid betyr deres besittende tendenser at de er best egnet i et husholdning med eldre barn. De er også naturlig forsiktige med fremmede, så det er strålende å ha tatt godt vare på hjemmet ditt.

Akita hund

Tara GreggGetty Images

2. Bullmastiff

Bullmastiffs gjør strålende familieforesatte. Den store størrelsen betyr at de trenger god plass til å løpe rundt, så de er uegnet for mindre hager og leiligheter uten hage.

Mastiff hund på gress

ByrdyakGetty Images

3.Doberman Pinscher

Disse hundene er fryktløse i møte med fare og vil beskytte hjemmet ditt til enhver tid. Med høye energinivåer krever Dober Pinschers mye trening for å holde dem aktive. Men med disse hunder rundt, kan du være sikker på at huset ditt vil forbli så trygt som mulig.

Doberman hund

Tara Gregg Getty Images

4. tysk hyrde

Schäfer er utrolig lojale, modige og lydige hunder. Ikke bare gjør de fantastiske ledsagere (og er veldig elsket av barn), de lager strålende vakthunder.

Schäfer utenfor

Stuart VineGetty Images

5. Flott dansker

Lojale og pålitelige, store dansker er de perfekte rasene hvis du leter etter en hund med mye energi. Det er godt å vite at de ikke liker å stå alene i lange perioder, så husk dette før adopsjon.

Flott dansker ute

Sharon Vos-ArnoldGetty Images

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ


Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.