Disse designerbordlandskapene er alt du trenger for underholdende ferie

instagram viewer

Hva er vel bedre enn middag ved et fengslende bord? Middag ved et slående bord for en god sak. Det var anledningen forrige uke, da Boston Design Center var vertskap for det tredje årlige Heading Home to Dinner-arrangementet, en cocktail- og middagsgalla med flere kvelder som er til fordel På vei hjem, en organisasjon som kjemper mot hjemløshet i Boston.

Utviklet av designere Mally Skok, Elizabeth Benedict og Kristen Rivoli, arrangementet er ment å både "bygge fellesskap blant designere, og hjelpe våre mindre heldige Boston-naboer," forklarer Skok. Partnerskapet gir mening; som Danielle Ferrier, administrerende direktør i Heading Home, forklarer: "Vi er på linje i arbeidet vårt - som designere som hjelper kundene sine med å skape hjem som blir episenteret i en families liv, prøver vi også å skape trygge rom der våre hjemløse klienter vil føle seg verdsatt og elsket. "

Årets arrangement var en kjempesuksess, med to dusin designere som unnfanget vilt kreative bordplater til innsamlingsmiddagen – som samlet inn over $170 000. Heldigvis for oss kommer den rett før den underholdende ferien, så bokmerk disse festlige settingene som inspirasjon for alle høst- og vinterfestene dine.

insta stories

Hadley Keller er Vakkert hussin digitale direktør. Hun fører tilsyn med alt digitalt innhold for merkevaren i tillegg til å jobbe med det trykte magasinet. Hun har dekket design, interiør og kultur i 10 år i New York. Hun fungerte som Associate Market Editor, Design Reporter og News Editor for Arkitektonisk Digest og AD PRO før du blir med Vakkert hus. Hadley er en sterk maksimalist og vokal motstander av Open Floor Plan.