Behrs 2023 Årets farge, Blank Canvas, Is a Warm White

instagram viewer

Gjør deg klar for den plutselige trangen til å gi hjemmet ditt en oppfriskning fordi Behr annonsert Blank Canvas (DC-003) som årets farge for 2023. En del av malerfirmaets ny designerkolleksjon, fungerer den varme hvite med praktisk talt enhver designstil samtidig som den omfavner velvære og komfort.

"Hvit er nøkkelen til individuell stil rett og slett fordi det er så enkelt å endre opp," sier Erika Woelfel, visepresident for farge og kreative tjenester hos Behr. "Det er veldig enkelt å ta inn andre farger, teksturer, mønstre og materialer for å individualisere denne fargen."

behhr male blankt lerret
Behr

For noen år siden var det indre rommet overmettet med visse stiler som gårdshus, ifølge Sarah Fishburne, The Home Depots direktør for trend og design. Nå oppdaterer og blander folk sine egne livsstilstrender. "Vi ser en gjenoppblomstring av overflod og alle disse forskjellige epokene som kommer inn, og folk prøver å finne sin signatur, men ikke nødvendigvis bli puttet i en bøtte i en stil," forteller Fishburne Vakkert hus

insta stories
. "Moderne organiske blir blandet inn med tradisjonelle elementer [når de to] alltid satt separat - og det du trenger for å trekke det hele sammen er et vakkert tomt lerret."

behr maling blankt lerret
Kelly Allen

Uansett hvilket design du graviterer mot, fungerer Behrs Blank Canvas som en tidløs nøytral. Du kan integrere det i hjemmet ditt gjennom kjøkkenskap, store møbler, veggene i et yogastudio hjemme eller til og med hjemmet ditt. Woelfel anbefaler å legge fargen på lag med "kremaktig elfenben, beige, kjeks og lattes." Svart kan tilby en dramatisk kontrast, og naturbasert blues, som Behrs Adirondack Blue, og greener kan bidra til å bringe den beroligende effekten av utendørs inn i din hjem.

Blank lerret halvblank interiørmaling

Blank lerret halvblank interiørmaling

Blank lerret halvblank interiørmaling

$28 på Home Depot
Kreditt: Behr

"Blank Canvas er veldig inspirerende, men også superoppnåelig," legger Jodi Allen, global markedssjef i Behr til. "Det gir folk tillit til at de kan gjenskape noe slikt på en fin, enkel og oppnåelig måte."

For å feire fargen, er Behr vertskap for en gi bort som inkluderer en hovedpremie på $10 000 og en designkonsultasjon med HGTV-stjernene Nate Berkus og Jeremiah Brent. De vil hjelpe vinneren med å skape sin egen beroligende oase hjemme. "Design og velvære henger sammen på så mange måter," sier Berkus. "Blank Canvas er den perfekte nyansen for å heve din egenomsorg hjemme."


Har du spørsmål om ditt neste oppussingsprosjekt? Vi har svar. La oss gjøre dette sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hodebilde av Kelly Allen
Kelly Allen

Associate Editor

Kelly Allen er nåværende assisterende redaktør ved Vakkert hus, hvor hun dekker design, popkultur og reiser for digitalt og trykt magasin. Hun har vært med i teamet i nesten tre år, deltatt på bransjearrangementer og dekket en rekke emner. Når hun ikke ser alle nye TV-serier og filmer, surfer hun rundt i vintage-husbutikker, beundrer hotellinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere jobbet for Deilig og Kosmopolitisk. Følg henne videre Instagram.