Vår nye bok, House Beautiful: Live Colorfully, er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå

instagram viewer

Jeg har alltid tenkt at en av de beste jobbene i verden er å navngi maling. Den gule er akkurat som en blyant nr. 2. Denne blåen er nøyaktig fargen på en julihimmel. Å plaske en av disse på veggene i hjemmet ditt er som å forberede livets lerret. "Det er en grunn til at vi ikke ser verden i svart og hvitt," sa den elskede designeren Celerie Kemble en gang til HB. Trådfulle pasteller, elektriske grønne, pigmentrike røde og blåtoner, til og med blekkfarge og blendende hvite: Utendørs ville være et veldig trist sted uten dem, så hvorfor skulle vi nøye oss med noe mindre i vår hjem?

House Beautiful: Lev fargerikt

House Beautiful: Lev fargerikt

House Beautiful: Lev fargerikt

Nå 50% rabatt

$20 hos Amazon

House Beautiful: Lev fargerikt, vår nye bok (!) fra Abrams, er et bevis på at så mange designere er enige. Vi brukte år på å kompilere de nesten 100 inspirerende hjemmene på sidene. Hver av dem er oversvømmet i farger, bare bla gjennom sidene for å finne drømmepaletten din.

All ære til designerne, selvfølgelig. Som alle som har brukt en pensel vet, er det ikke veldig lett å piske opp en levende og likevel virkelig levelig fargepalett. Ekspertene bruker uendelige triks: stoffer med tusen fargestoffer i vevingen, trim som definerer kanten på et møbelstykke, og (selvfølgelig) svært nøye utvalgte malinger.

insta stories

Hva føler du når du hører ordet farge? Spenning eller frykt; det er sjelden noe midt i mellom. Men å bruke det betyr ikke at du må male alle veggene chartreuse. Såkalte nøytrale toner kan være appetittvekkende: krem, kanel, kaffe, muskat, mandel. Edelsteinsfarger, fra smaragd til rubin til ametyst, er rike og forførende, men veldig mye hentet fra den naturlige verden. Eller kanskje du vil bo i et akvarellmaleri? Pastellfarger! Uansett hvilken palett som passer din personlighet, er det fine med å leve fargerikt at uansett hvilken kombinasjon du velger, vil det være helt unikt.


Finne House Beautiful: Lev fargerikt uansett hvor bøker selges.

Hodebilde av Joanna Saltz
Joanna Saltz

Joanna Saltz er den nåværende redaksjonelle direktøren for Delish og House Beautiful, hvor hun overvåker all mat og innhold til hjemmet for begge merkene. Fra North Caldwell, NJ, har Saltz hatt redaktørstillinger på Food Network Magazine, Sytten, og The Knot. Hun beskriver seg selv som Captain Chaos – hun elsker familien sin, hennes Delish og House Beautiful-team, høy musikk, science-fiction-filmer, å le og å gjøre folk glade.