18 beste LED-lys å kjøpe i 2023

instagram viewer

Ingenting skaper en koselig atmosfære som den myke gløden til et stearinlys, og LED-lys, også kjent som flammeløse stearinlys, tilbyr et enkelt og trygt alternativ til tradisjonelle veker. Vi har valgt ut våre beste flammeløse LED-lys for å kjøpe i 2023.

Flammeløse LED-stearinlys har all den visuelle appellen til tradisjonelle stearinlys – mange er til og med laget med ekte voks – men uten noe av faff. "Hyperrealistiske flammeløse stearinlys vil gi en subtil glød som vil være trygg for både barn og kjæledyr," forklarer Hannah Willis, produktsjef ved Lights4fun. Det er ingen grunn til å bekymre deg for utilsiktede brannskader, smeltende voksdrypp eller forurensninger.

LED-lys er også et praktisk valg for uterom da de ikke blåser ut i vinden, og du kan la dem stå på i timevis av gangen uten at de brenner ut. Mange flammeløse stearinlys kommer til og med med et praktisk timeralternativ, slik at du kan programmere dem til å tennes automatisk i noen timer hver kveld. Bruk en klynge med forhåndsprogrammerte LED-stearinlys i lykter for å lyse opp uteservering om kvelden, eller grupper noen på hver side av inngangsdøren din eller oppover en gangsti for å injisere litt fortauskant.

insta stories

Hvor lenge varer LED-stearinlys?

Flammeløse LED-stearinlys varer på ubestemt tid, så lenge du bytter batterier, noe som gjør dem til et kostnadseffektivt alternativ for ambient-tilbehør. Mange er fjernkontrollstyrte og kan også programmeres til å slå seg av og på automatisk.

Hvordan style LED-lys

Når det kommer til styling, lag opp og klynge stearinlys sammen med forskjellige høyder. Hannah gir råd: 'Plasser LED-lys langs peishyller (som Lights4funs TruGlow LED søylelys avbildet ovenfor), sidebord og vinduskarmer i varierende høyder, og stil med sesongbaserte girlandere for å bringe en følelse av varme inn i rommet ditt.'

Grupper alltid lys i oddetall for å unngå å se for formelle ut. Velg lange, avsmalnende LED-lys i en kandelaber som midtpunkt i spisebordet, eller i lysestakeholdere som går nedover midten av et lengre bord for maksimal effekt.

Flammeløse stearinlys i glasskar passer best til stuer og soverom da lyset vil flimre gjennom glasset for å skape en avslappende, koselig glød.

18 beste LED-lys å kjøpe

Fra blinkende telys til elegante middagslys, her er våre favoritt LED-lys å kjøpe i 2023 for den ultimate gløden.