15 Uttrekkbare spisebord – Utvidbare spisebord

instagram viewer

Vet du aldri hvor mange som møter opp for middag? Ikke bekymre deg – uttrekkbare spisebord er her for å redde dagen. Å investere i et uttrekkbart spisebord betyr at du alltid har nok plass til inviterte gjester og uventede besøkende. I tillegg er uttrekkbare spisebord store plassbesparende – bare reduser størrelsen når du ikke er underholdende.

Runde uttrekkbare spisebord er flotte for mer kompakte rom, som f.eks kjøkken, mens større rektangulære stiler er et glimrende alternativ for åpne områder i hjemmet, så vel som spisestuer. Uansett, du investerer i et allsidig møbel som lager underholdende en lek, enten det er vert for hele familien jul middag, eller holde en avslappet spillkveld for venner.

Det er mange forskjellige uttrekkbare spisebord på tilbud, så for å hjelpe deg har vi samlet 13 av favorittdesignene våre. Bla gjennom listen vår over uttrekkbare spisebord og oppdag alt fra solide spisebord i massiv eik som har plass til et publikum, til små design som sitter pent i hjemmet ditt.

insta stories